Захисні штори Terra Incognita Picnic Windows для намету Picnic-p

КОД ТОВАРУ: 100831
  • Захисні штори Terra Incognita Picnic Windows для намету Picnic-p
Захисні штори Terra Incognita Picnic Windows для намету Picnic-p
Захисні штори Terra Incognita Picnic Windows для намету Picnic пісочний - це додаткові захисні штори до намету Picnic. У комплект входять 2 цільні штори і 1 штора з вікном з ПВХ плівки. Вікна зроблять ваш відпочинок ще більш комфортним і створять потрібний затишок.
Terra Incognita
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
898 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 120 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал
Поліестер
Водостійкість тенту, мм
3000
АРТИКУЛ
PICNIC-W
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Захисні штори Terra Incognita Picnic Windows для намету Picnic-P - це додаткові захисні штори до намету Picnic-P. У комплект входять 2 цільні штори і 1 штора з вікном з ПВХ плівки. Вікна зроблять ваш відпочинок ще більш комфортним і створять потрібний затишок.

Сумісність з шатром: Picnic-P

Характеристики:
Вага: 740 г;
Водостійкість: 3000 мм;
Комлектация: 2 цілі штори і 1 штора з вікном з ПВХ плівки;
Колір: пісочний.


Виробник:   Terra Incognita (Україна)
Terra Incognita   - компанія з виробництва обладнання для туристів, яка була створена в Україні в 1992 році. Спочатку компанія випустила різні моделі рюкзаків, після чого асортимент поповнився і іншими туристичними приладдям: термобельyoм, тентами, чохлами, наметами та іншими. З розширенням виробництва компанії довелося перемістити свої приміщення з України в Китай. Тому продукція Terra Incognita   - це і відмінна якість, і низькі ціни. Компанія максимально намагається догодити любителям активного відпочинку, тому щороку вдосконалює свою продукцію.


Захисні штори Terra Incognita Picnic Windows для намету Picnic-p вибрати за доступною вартості 898 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Садовые шатры таких брендів, як наприклад: Terra Incognita в каталозі магазина Terrasport
Захисні штори Terra Incognita Picnic Windows для намету Picnic-p

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Захисні штори Terra Incognita Picnic Windows для намету Picnic-p"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Садові намети

Давно хотіли зайнятися спортом? Захисні штори Terra Incognita Picnic Windows для намету Picnic-p - це Ваш перший крок. В « Садові намети » є все, що знадобиться спортсмену. Садові намети здивує Вас своєю оригінальністю. Павільйон садовий Time Eco ТЕ-1820 зелений (4820211100377) , Павільйон садовий Time Eco ТЕ-1820 зелений (4820211100377) і Павільйон садовий Time Eco ТЕ-1820 зелений (4820211100377) від кращих світових виробників 6925 Ви можете знайти в нашій категорії Садові намети . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Садові намети . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн