Захист паху Peresvit Blade Bioflex Cup

КОД ТОВАРУ: 109065
  • Захист паху Peresvit Blade Bioflex Cup
Захист паху Peresvit Blade Bioflex Cup
Захист паху Peresvit Blade Bioflex Cup стане вашою найкращою і комфортним захистом. Пояс зроблений дуже широким і еластичним, він не розтягнеться з часом, не буде натирати шкіру або залишати неприємні сліди. Пошиття цієї моделі визначає анатомічно правильне положення черепашки. Тип: захист паху. Матеріал: еластан. Колір чорний.
Peresvit
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
634 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 85 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Належність
Чоловіча
АРТИКУЛ
P-Blade-Cup
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Захист паху Peresvit Blade Bioflex Cup стане вашою найкращою і комфортним захистом. Пояс зроблений дуже широким і еластичним, він не розтягнеться з часом, не буде натирати шкіру або залишати неприємні сліди. Пояс буде міцно тримати бандаж в потрібному положенні. Пошиття цієї моделі визначає анатомічно правильне положення черепашки. Фіксація Bioflex Cup забезпечує захист паху на найвищому рівні. Черепашку легко зняти і замінити при необхідності.

особливості:

- технологія PS Mesh забезпечує повне провітрювання бандажа;

- черепашка зроблена з дуже міцного матеріалу.

Захист паху Peresvit Blade Bioflex Cup - комфорт і безпеку вашого паху!

характеристики:

Тип: захист паху;

Матеріал: еластан;

Колір: чорний.

Розміри: S / M / L / XL / XXL

Виробник: Peresvit (Україна).

Вітчизняна фірма Peresvit займається виробництвом спортивних товарів не перший рік і вже встигла завоювати любов покупців високою якістю товарів і невисокою вартістю. У виробництві використовуються тільки найкращі матеріали, і передові технології, що дозволяє їх продукції конкурувати із зарубіжними аналогами.


Захист паху Peresvit Blade Bioflex Cup купити за вигідною ціною 634 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Защита паха таких торгових марок, як наприклад: Peresvit в інтернет-магазині Терраспорт
Захист паху Peresvit Blade Bioflex Cup

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Захист паху Peresvit Blade Bioflex Cup"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Захист паху

Давно мрієте зайнятися спортом? Захист паху Peresvit Blade Bioflex Cup буде Вашим першим кроком. В « Захист паху » є все, що необхідно спортсмену. Захист паху здивує Вас своєю якістю. Шорты компрессионные с ракушкой Jaguar CO-2931 - L , Шорты компрессионные с ракушкой Jaguar CO-2931 - L і Шорты компрессионные с ракушкой Jaguar CO-2931 - L від знаменитих світових виробників 768 Ви знайдете в нашому розділі Захист паху . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Захист паху . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн