Захист для катання (зап'ястя) К2 Prime M Wrist Guard чорний з червоним, розмір - M

КОД ТОВАРУ: 82390
  • Захист для катання (зап'ястя) К2 Prime M Wrist Guard чорний з червоним, розмір - M
Захист для катання (зап'ястя) К2 Prime M Wrist Guard чорний з червоним, розмір - M
Особливості захисту: колекція 2014 року, надійна, проста в обігу, регульоване зап'ясті, повітропроникний внутрішній шар, гарантія зручності, надійно захищає руки від пошкоджень, якісна обробка деталей. Колір: чорний з червоним, Розмір: M.
K2
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
404 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 54 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вік
Для дорослих
АРТИКУЛ
3041503-M-2014
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Захист на зап'ясті К2 Prime M Wrist Guard призначена для попередження різних ушкоджень рук при падінні під час катання на роликах, скейті або на велосипеді. Дизайн захисту відрізняється простотою, як не можна краще співвідноситься з їх практичністю. Зсередини захист оснащена воздухопроницаемой сітчастої тканиною, що дозволяє тілу дихати.
Захист на зап'ясті К2 Prime M Wrist Guard - зручна і проста в обігу. Зручні еластичні ремінці дозволять вам оптимально зручно відрегулювати положення захисту. Пропонована захист випущена в колекції 2014 року. Її стиль відповідає сучасним уявленням про спортивному екіпіруванні.


Особливості захисту:
- колекція 2014 року;
- надійна;
- проста в обігу;
- регульоване зап'ясті;
- повітропроникний внутрішній шар;
- гарантія зручності;
- надійно захищає руки від пошкоджень;
- якісна обробка деталей.


Захист на зап'ясті К2 Prime M Wrist Guard - зручна, надійна, практична!

Характеристики:

Колір: чорний з червоним

Розмір: M.

Виробник: K2 (США).


К2 - одна з найвідоміших спортивних компаній в світі. Уже понад 50 років вона виробляє товари для туризму і спорту. Гірські лижі, сноуборди, маски, роликові і льодові ковзани, шоломи, шкарпетки і різні аксесуари, випущені К2, відрізняє висока якість і сучасний дизайн.


Захист для катання (зап'ястя) К2 Prime M Wrist Guard чорний з червоним, розмір - M купити за вигідною ціною 404 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Защита для катания таких виробників, як наприклад: K2 в магазині terrasport.ua
Захист для катання (зап'ястя) К2 Prime M Wrist Guard чорний з червоним, розмір - M

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Захист для катання (зап'ястя) К2 Prime M Wrist Guard чорний з червоним, розмір - M"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Захист для катання

Давно мрієте зайнятися спортом? Захист для катання (зап'ястя) К2 Prime M Wrist Guard чорний з червоним, розмір - M буде Вашим першим кроком. В « Захист для катання » є все, що необхідно спортсмену. Захист для катання здивує Вас своєю якістю. Шлем велосипедный детский Bobike One Plus Chocolate Brown, XS (46/53) (8740900007-1) , Шлем велосипедный детский Bobike One Plus Chocolate Brown, XS (46/53) (8740900007-1) і Шлем велосипедный детский Bobike One Plus Chocolate Brown, XS (46/53) (8740900007-1) від знаменитих світових виробників 820 Ви знайдете в нашому розділі Захист для катання . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Захист для катання . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн