Заброди Lineaeffe

КОД ТОВАРУ: 21944
  • Заброди Lineaeffe
Заброди Lineaeffe
Заброди з 100% нейлону, з PVC покриттям не промокають і стануть для Вас кращим захистом в негоду.
Lineaeffe
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
949 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 127 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Розмір
40, 41, 43
АРТИКУЛ
9515040
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Заброди Lineaeffe - кращий захист для рибалок, мисливців, працівників сільського господарства в сиру погоду. Крім того, надійно захищають від попадання на шкіру хімікатів, при роботі з ними.
PVC гумове покриття володіє водовідштовхувальними властивостями, завдяки чому при будь негоді Ви будете відчувати себе комфортно.
Для більш комфортної шкарпетки рекомендується купувати Заброди на розмір більше, для запасу під вовняний носок, підкладки або утеплені устілки.

Заброди Lineaeffe - кращий захист в негоду!

Характеристики:

Матеріал: 100% нейлон з PVC покриттям.

Розміри: 40, 41, 43.

Виробник: Lineaeffe (Італія).

Компанія була заснована в 1981 році і зарекомендувала себе, як виробник високоякісних рибальських виробів, а також спортивних аксесуарів. Обираючи продукцію компанії Lineaeffe - Ви віддаєте перевагу інноваційним товарам високої якості!


Заброди Lineaeffe купити по які завищеною вартістю 949 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Одежда и обувь для рыбалки таких брендів, як наприклад: Lineaeffe в каталозі Терра Спорт
Заброди Lineaeffe

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Заброди Lineaeffe"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Одяг та взуття для риболовлі

Давно планували зайнятися фігурою? Заброди Lineaeffe буде Вашим першим кроком. В « Одяг та взуття для риболовлі » знайдеться все, що Вам знадобиться. Одяг та взуття для риболовлі здивує Вас своєю якістю. Перчатки Behr Neopren с отстегными пальцами - XXL , Перчатки Behr Neopren с отстегными пальцами - XXL і Перчатки Behr Neopren с отстегными пальцами - XXL від знаменитих світових виробників 3300 Ви зможете побачити в нашій категорії Одяг та взуття для риболовлі . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Одяг та взуття для риболовлі . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн