Work Sharp шкіряний ремінець PA LEATHER STROP/ROD-PKGD

КОД ТОВАРУ: 526131
  • Work Sharp шкіряний ремінець PA LEATHER STROP/ROD-PKGD
Work Sharp шкіряний ремінець PA LEATHER STROP/ROD-PKGD
Опис шкіряного ремінця PA LEATHER STROP/ROD-PKGD: Щоб досягти максимально професійного догляду за ріжучими інструментами, необхідно підходити до заточування у декілька кроків. Ремінець зі шкіри застосовується на останньому етапі, коли потрібно усунути дрібні задирки на ріжучій кромці та відполірувати клинок до дзеркального блиску. Смужка виготовлена ​​з дубленої шкіри натурального походження, яка доглядає інструменти без витончення металу. Для фінішної обробки потрібно встановити стрижень зі шкіряним ремінцем у механічне точило і по черзі провести по кожній стороні клинка, доки лезо не набуде бажаної гостроти. Використання цього аксесуара разом із полірувальними пастами дозволяє досягти найкращих результатів, які можна порівняти з якістю заводського заточування. Особливості: шкіряна смужка для використання зі стрижнем; відповідає за фінальний етап догляду за клинками; застосовується з механічним точилом Precision Adjust.
Work Sharp
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
810 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 108 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
60019
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Опис шкіряного ремінця PA LEATHER STROP/ROD-PKGD:

Щоб досягти максимально професійного догляду за ріжучими інструментами, необхідно підходити до заточування у декілька кроків. Ремінець зі шкіри застосовується на останньому етапі, коли потрібно усунути дрібні задирки на ріжучій кромці та відполірувати клинок до дзеркального блиску.

Смужка виготовлена ​​з дубленої шкіри натурального походження, яка доглядає інструменти без витончення металу. Для фінішної обробки потрібно встановити стрижень зі шкіряним ремінцем у механічне точило і по черзі провести по кожній стороні клинка, доки лезо не набуде бажаної гостроти. Використання цього аксесуара разом із полірувальними пастами дозволяє досягти найкращих результатів, які можна порівняти з якістю заводського заточування.

Особливості:

  • шкіряна смужка для використання зі стрижнем;

  • відповідає за фінальний етап догляду за клинками;

  • застосовується з механічним точилом Precision Adjust.

  • Материал точилашкіряний
  • Тип товараТочила для ножів

Work Sharp шкіряний ремінець PA LEATHER STROP/ROD-PKGD вибрати за доступною вартості 810 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Точилки таких брендів, як наприклад: Work Sharp в каталозі магазина Terrasport
Work Sharp шкіряний ремінець PA LEATHER STROP/ROD-PKGD

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Work Sharp шкіряний ремінець PA LEATHER STROP/ROD-PKGD"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Стругачки

Давно хотіли зайнятися спортом? Work Sharp шкіряний ремінець PA LEATHER STROP/ROD-PKGD - це Ваш перший крок. В « Стругачки » є все, що знадобиться спортсмену. Стругачки здивує Вас своєю оригінальністю. Точилка Boker Vulkanus II , Точилка Boker Vulkanus II і Точилка Boker Vulkanus II від кращих світових виробників 4014 Ви можете знайти в нашій категорії Стругачки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Стругачки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн