Секатор садовий Wolf-Garten Basic Plus RR 1500

КОД ТОВАРУ: 18964
  • Секатор садовий Wolf-Garten Basic Plus RR 1500
Секатор садовий Wolf-Garten Basic Plus RR 1500
Новинка! Інструмент відмінно виконує ріжучі операції, здійснюючи при цьому максимально акуратний і точний зріз. Ріжучий елемент: зносостійке лезо. Діаметр зрізу: 18 мм.
Wolf-Garten
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
527 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 70 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
4009269304856
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Садовий секатор "Basic Plus RR 1500 "призначений для багатьох застосувань як в інтер'єрі, наприклад робота з балконними квітами, так і для декоративних дерев. Оснащений енергозберігаючої важільної передачею. Ручка секатора виготовлена таким чином, що секатором можуть користуватися як лівші, так і правші.

Інструмент відмінно виконує ріжучі операції, здійснюючи при цьому максимально акуратний і точний зріз. В якості активного елементу діє довговічне лезо з антикорозійним покриттям, не схильне до негативних впливів.

 

переваги:

       Пружина загубиться і не забрудниться, так як секатор укомплектований вбудованою пружиною

       Ергономічна двокомпонентна рукоятка з м'якою гумовою вставкою у верхній ручці для надійного захоплення під час обрізки

       Антипригарне покриття леза

 

Характеристики:

Ріжучий елемент: зносостійке лезо

Механізм: енергозберігаюча важільна передача

Покриття: антикорозійне

Діаметр зрізу: 18 мм

Ручка: для лівші і правші

Виробник: Wolf-Garten (Німеччина)

 

Wolf-Garten - Догляд за садом просто і успішно!

Німецька компанія Wolf-Garten - визнаний європейський лідер з виробництва ручних і моторних садових інструментів, а також газонного насіння і добрив. Компанія Wolf-Garten (Німеччина) заснована в 1922 році, є одним з найбільш знаменитих світових брендів з виробництва садової техніки та інструменту. Газонокосарки Wolf-Garten - це вірний помічник у догляді за газоном завдяки зручності і простоті використання, велика ширина покосу дозволяє працювати на ділянках до 50 соток. Міні-трактори Wolf-Garten підходять для будь-якої роботи в саду завдяки своїй універсальності. Триммери Wolf-Garten прості у використанні, легкі й тихі. Садовий інструмент Wolf-Garten виготовлений з високоміцної нержавіючої сталі з полегшеними ручками що приносить велике задоволення при роботі.


Секатор садовий Wolf-Garten Basic Plus RR 1500 купити по які завищеною вартістю 527 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Инструменты для сада и огорода таких брендів, як наприклад: Wolf-Garten в каталозі Терра Спорт
Секатор садовий Wolf-Garten Basic Plus RR 1500

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Секатор садовий Wolf-Garten Basic Plus RR 1500"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Інструменти для саду та городу

Давно планували зайнятися фігурою? Секатор садовий Wolf-Garten Basic Plus RR 1500 буде Вашим першим кроком. В « Інструменти для саду та городу » знайдеться все, що Вам знадобиться. Інструменти для саду та городу здивує Вас своєю якістю. Граблі садові Fiskars Solid (135715) , Граблі садові Fiskars Solid (135715) і Граблі садові Fiskars Solid (135715) від знаменитих світових виробників 2878 Ви зможете побачити в нашій категорії Інструменти для саду та городу . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Інструменти для саду та городу . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн