Чашка Cascade Designs WindBoiler Pot 1 л сіра

КОД ТОВАРУ: 151347
  • Чашка Cascade Designs WindBoiler Pot 1 л сіра
  • Чашка Cascade Designs WindBoiler Pot 1 л сіра - Фото №2
  • Чашка Cascade Designs WindBoiler Pot 1 л сіра - Фото №3
Чашка Cascade Designs WindBoiler Pot 1 л сіра
Тип посуду: казанок; Матеріал: анодований алюміній; Обсяг: 1 л; Вага: 244 г; Сірий колір. Особливості: чашка на пальник; легка за вагою; невеликий розмір; 100% ветроустойчивость; наявність термочохли з ручкою; безпечне з'єднання чашки з пальником; встановлюється на пальник MSR Windburner.
Cascade Designs
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 594 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 346 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Тип
Кружка
АРТИКУЛ
05800
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Чашка WindBoiler Pot 1,0 л сіра - це запасна чаша з прозорою кришкою, обсяг якої розрахований на 1-2 чоловік. Сама чаша, виготовлена з анодованого алюмінію, а кришка з харчового термопластика без А-бісфенолу. Чашка добре акумулює тепло і не обпікає пальці. Для зручного транспортування передбачений термочехол з ручкою. Підходить для системи MSR Windburner.

особливості:
- чашка на пальник;
- легка за вагою;
- невеликий розмір;
- 100% ветроустойчивость;
- наявність термочохли з ручкою;
- безпечне з'єднання чашки з пальником;
- встановлюється на пальник MSR Windburner.

Характеристики:
Тип посуду: казанок;
Матеріал: анодований алюміній;
Обсяг: 1 л;
Вага: 244 г;
Колір: сірий.

Виробник: Cascade Designs (США).

Cascade Designs - це американський концерн, який спеціалізується на виробництві різних споряджень для кемпінгу, походів і експедицій. Товари цього виробника високої якості і порадують довгим терміном служби.


Чашка Cascade Designs WindBoiler Pot 1 л сіра купити за вигідною ціною 2 594 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Кружки для кемпинга таких торгових марок, як наприклад: Cascade Designs в онлайн магазині Терра Спорт
Чашка Cascade Designs WindBoiler Pot 1 л сіра Чашка Cascade Designs WindBoiler Pot 1 л сіра - Фото №2 Чашка Cascade Designs WindBoiler Pot 1 л сіра - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Чашка Cascade Designs WindBoiler Pot 1 л сіра"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гуртки для кемпінгу

Давно мрієте зайнятися спортом? Чашка Cascade Designs WindBoiler Pot 1 л сіра буде Вашим першим кроком. В « Гуртки для кемпінгу » є все, що необхідно спортсмену. Гуртки для кемпінгу здивує Вас своєю якістю. Кружка CDRep Explore the universe з кришкою і ложкою (FO-124117), 350 мл , Кружка CDRep Explore the universe з кришкою і ложкою (FO-124117), 350 мл і Кружка CDRep Explore the universe з кришкою і ложкою (FO-124117), 350 мл від знаменитих світових виробників 1091 Ви знайдете в нашому розділі Гуртки для кемпінгу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Гуртки для кемпінгу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн