Питна система Source Widepac 3 л

КОД ТОВАРУ: 151584
  • Питна система Source Widepac 3 л
  • Питна система Source Widepac 3 л - Фото №2
Питна система Source Widepac 3 л
Тип: питна система. Обсяг: 3 л. Матеріал: харчовий пластик. Загубник: силіконовий. Розмір: 21,5х42,5 см. Вага: 125 гр. Особливості питної системи: зносостійкий матеріал, стійкий до пошкоджень; безпечний харчовий пластик; антибактеріальне покриття; не змінює запах і смак рідини; система швидкого приєднання трубки до ємності з водою; зручна і легка очистка ємності; загубник з силікону з захисним ковпачком; технологія Helix ™ Valve забезпечує зручне відкриття загубника.
Source
КУПИТИ
ЦІНА:
1 512 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 202 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обсяг, л
3
АРТИКУЛ
2060220203
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Питна система Source Widepac 3 л оснащена системою швидкого приєднання трубки до ємності з водою. Для зручного очищення, ємність повністю відкривається, і легко миється. У матеріалах, використаних для створення даної моделі не використані речовини, небезпечні для здоров'я такі як бесфенол і фталати. Технологія Helix ™ Valve забезпечує зручне і швидке відкриття загубника, виконаного з силікону. Питна система забезпечує оптимальну швидкість подачі води, не змінюючи її смакових якостей.

Особливості питної системи:

- зносостійкий матеріал, стійкий до пошкоджень;

- безпечний харчовий пластик;

- антибактеріальне покриття;

- не змінює запах і смак рідини;

- система швидкого приєднання трубки до ємності з водою;

- зручна і легка очистка ємності;

- загубник з силікону з захисним ковпачком;

- технологія Helix ™ Valve забезпечує зручне відкриття загубника.

Характеристики:

Тип: питна система;

Обсяг: 3 л;

Матеріал: харчовий пластик;

Загубник: силіконовий;

Розмір: 21,5х42,5 см;

Вага: 125 гр.

Виробник: Source (Ізраїль).

Source виробляє одні і найбільш затребуваних і високоякісних товарів, які використовуються в туризмі, різних видах спорту. Питні системи, ємності для води, а також аксесуари для них і багато іншого створюється з використанням сучасних матеріалів і новітніх технологій. Вся продукція має тривалий термін експлуатації.


Питна система Source Widepac 3 л купити по які завищеною вартістю 1 512 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Питьевые системы таких брендів, як наприклад: Source в каталозі Терра Спорт
Питна система Source Widepac 3 л Питна система Source Widepac 3 л - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Питна система Source Widepac 3 л"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Питні системи

Давно планували зайнятися фігурою? Питна система Source Widepac 3 л буде Вашим першим кроком. В « Питні системи » знайдеться все, що Вам знадобиться. Питні системи здивує Вас своєю якістю. Фільтр для води Cascade Designs TrailShot MicroFilter , Фільтр для води Cascade Designs TrailShot MicroFilter і Фільтр для води Cascade Designs TrailShot MicroFilter від знаменитих світових виробників 6573 Ви зможете побачити в нашій категорії Питні системи . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Питні системи . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн