Нарукавники унісекс Craft Weather Arm Warmer

КОД ТОВАРУ: 124277
  • Нарукавники унісекс Craft Weather Arm Warmer
Нарукавники унісекс Craft Weather Arm Warmer
Колір чорний. Розмір: XS-S, ML, XL-XXL. Матеріал: 83% поліестер, 17% еластан. Особливості: Зручна посадка на руки. Щільність матеріалу. Зносостійкість тканини. Еластичність моделі.
Craft
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 389 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 185 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
XS-S, ML, XL-XXL
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
1901995-9430
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Нарукавники унісекс Craft Weather Arm Warmer - чудовий аксесуар, для спортсменів, які люблять займатися на вулиці в прохолодну погоду, а також для велолюбителів. Оскільки не завжди наші футболки захищають руки від холоду, з цим завданням впораються щільні нарукавники, які не тільки підтримають температуру комфорту, а й відведуть вологу.

особливості:
- Зручна посадка на руки;
- Щільність матеріалу;
- Зносостійкість тканини;
- Еластичність моделі.

Характеристики:
Колір: чорний;
Розмір: XS-S, ML, XL-XXL;
Матеріал: 83% поліестер, 17% еластан.

Виробник: Craft (Швеція).
Фірма пройшла випробування часом. Вона давно є брендом зимових змагань світового масштабу, оскільки якість товарів і їх характеристики відповідають вищому рівню. Мільйони задоволених клієнтів вже оцінили технології виробника і зносостійкість продукції.


Нарукавники унісекс Craft Weather Arm Warmer купити за вигідною ціною 1 389 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Женские футболки и майки таких торгових марок, як наприклад: Craft в онлайн магазині Терра Спорт
Нарукавники унісекс Craft Weather Arm Warmer

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Нарукавники унісекс Craft Weather Arm Warmer"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі футболки та майки

Давно мрієте зайнятися спортом? Нарукавники унісекс Craft Weather Arm Warmer буде Вашим першим кроком. В « Жіночі футболки та майки » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі футболки та майки здивує Вас своєю якістю. Термофутболка женская с длинным рукавом Craft Active Crewneck LS WL black - L , Термофутболка женская с длинным рукавом Craft Active Crewneck LS WL black - L і Термофутболка женская с длинным рукавом Craft Active Crewneck LS WL black - L від знаменитих світових виробників 2150 Ви знайдете в нашому розділі Жіночі футболки та майки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жіночі футболки та майки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн