Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro Stretch SQ White

КОД ТОВАРУ: 261430
  • Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro Stretch SQ White
  • Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro Stretch SQ White - Фото №2
  • Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro Stretch SQ White - Фото №3
Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro Stretch SQ White
Маючи за плечима більш ніж столітній досвід виробництва спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще більш високі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році була побудована спеціальна високогірна лабораторія для тестування продукції в реальних умовах. Протягом десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили всі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до -70 ° С, опускалися на 80 хвилин в самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі + 58 ° С і 100% вологості людина навіть в спеціальному спорядженні не міг раніше перебувати більше 20 хвилин. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями і забезпечує якість і функціонал своєї продукції на найвищому рівні. Характеристики: Тип: ковдру Матеріал: 65% Polyester / 35% Rayon - комбінація поліестеру і віскози (штучного шовку) дозволяє створити тканину, що володіє з одного боку достатню міцність, здатність швидко сохнути, що притаманне поліестеру, а з іншого боку здатністю вбирати зайву вологу тіла під час сну, здатністю "дихати", антиалергенними, антистатичними властивостями, і комфортно відчувається шкірою, що притаманне віскоза. Спеціальна в'язка Jersey дозволяє тканини розтягуватися без використання в її складі еластану. Колір блакитний Технологічні особливості: Прямокутна форма вкладиша дозволяє ефективно використовувати його як в спальних мішках типу кокон, так і типу ковдру, а також забезпечує більший простір для ніг і рук, і, не сковуючи руху тіла, сприяє більш комфортному сну. Карман для розміщення подушки Упрочняющая еластична вставка, що запобігає розрив вкладиша в тому місці, де він відкривається. Чохол з поліестеру на текстильній застібці Velcro Габарити і вага: Розміри, см (довжина / ширина в плечах / ширина в ногах): 210x80х80 Рекомендовано для людей з ростом до 205 см. Розмір в упакованому вигляді, см: ∅12x18 Вага вкладиша, г: 400 Особливості догляду, прання і зберігання: Рекомендується ручне Стріка або машинне прання в делікатному режимі, при температурі води 30-40 ° C. Не рекомендується чистка агресивними засобами і відбілювання. Тривале перебування у вологому стані поступово знижує ефективність матеріалів і піддає їх руйнування. Сушити продукцію рекомендується в сушках великого обсягу при температурі не вище 25 ° C, при кімнатній температурі в добре вентильованих приміщеннях або на вулиці. Не рекомендується сушка біля джерел відкритого тепла і нагрівальних приладів (багаття, пальники, печі, обігрівачі, батареї). Зберігати вкладиш необхідно в сухому стані поміщений в чохол, або окремо. Комплектація: Вкладиш для спального мішка чохол Виробник: Ferrino (Італія) Термін гарантії: 2 роки
Ferrino
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 073 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 143 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Блакитний
АРТИКУЛ
924408
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Маючи за плечима більш ніж столітній досвід виробництва спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще більш високі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році була побудована спеціальна високогірна лабораторія для тестування продукції в реальних умовах. Протягом десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили всі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до -70 ° С, опускалися на 80 хвилин в самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі + 58 ° С і 100% вологості людина навіть в спеціальному спорядженні не міг раніше перебувати більше 20 хвилин. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями і забезпечує якість і функціонал своєї продукції на найвищому рівні.

Характеристики:

  • Тип: ковдру
  • Матеріал: 65% Polyester / 35% Rayon - комбінація поліестеру і віскози (штучного шовку) дозволяє створити тканину, що володіє з одного боку достатню міцність, здатність швидко сохнути, що притаманне поліестеру, а з іншого боку здатністю вбирати зайву вологу тіла під час сну, здатністю "дихати", антиалергенними, антистатичними властивостями, і комфортно відчувається шкірою, що притаманне віскоза. Спеціальна в'язка Jersey дозволяє тканини розтягуватися без використання в її складі еластану.
  • Колір блакитний

Технологічні особливості:

  • Прямокутна форма вкладиша дозволяє ефективно використовувати його як в спальних мішках типу кокон, так і типу ковдру, а також забезпечує більший простір для ніг і рук, і, не сковуючи руху тіла, сприяє більш комфортному сну.
  • Карман для розміщення подушки
  • Упрочняющая еластична вставка, що запобігає розрив вкладиша в тому місці, де він відкривається.
  • Чохол з поліестеру на текстильній застібці Velcro

Габарити і вага:

  • Розміри, см (довжина / ширина в плечах / ширина в ногах): 210x80х80
  • Рекомендовано для людей з ростом до 205 см.
  • Розмір в упакованому вигляді, см: ∅12x18
  • Вага вкладиша, г: 400

Особливості догляду, прання і зберігання:

  • Рекомендується ручне Стріка або машинне прання в делікатному режимі, при температурі води 30-40 ° C. Не рекомендується чистка агресивними засобами і відбілювання.
  • Тривале перебування у вологому стані поступово знижує ефективність матеріалів і піддає їх руйнування. Сушити продукцію рекомендується в сушках великого обсягу при температурі не вище 25 ° C, при кімнатній температурі в добре вентильованих приміщеннях або на вулиці. Не рекомендується сушка біля джерел відкритого тепла і нагрівальних приладів (багаття, пальники, печі, обігрівачі, батареї).
  • Зберігати вкладиш необхідно в сухому стані поміщений в чохол, або окремо.

Комплектація:

  • Вкладиш для спального мішка
  • чохол

Виробник: Ferrino (Італія)

Термін гарантії: 2 роки

  • Країна виробника Італія
  • Габаритні розміри, мм 2100x800х800
  • Вага, кг 400
  • колір блакитний
  • Матеріал поліестер / віскоза

Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro Stretch SQ White купити за вигідною ціною 1 073 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Спальные мешки таких виробників, як наприклад: Ferrino в магазині terrasport.ua
Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro Stretch SQ White Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro Stretch SQ White - Фото №2 Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro Stretch SQ White - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro Stretch SQ White"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно мрієте зайнятися спортом? Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro Stretch SQ White буде Вашим першим кроком. В « Спальні мішки » є все, що необхідно спортсмену. Спальні мішки здивує Вас своєю якістю. Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro SQ Blue (923433) , Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro SQ Blue (923433) і Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro SQ Blue (923433) від знаменитих світових виробників 1155 Ви знайдете в нашому розділі Спальні мішки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Спальні мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн