Вітаміни BioTech Vita Complex 60 капсул

КОД ТОВАРУ: 220493
  • Вітаміни BioTech Vita Complex 60 капсул
Вітаміни BioTech Vita Complex 60 капсул
Кількість: 60 штук. Смак: без смаку. Форма випуску: капсули. Особливості: Підвищення витривалості і активності організму. 24 вітаміну і мікроелементу в складі. Висока ефективність препарату. Легкість прийому, по 1 капсулі в день.
BioTech
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
115 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 15 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Вітаміни та мінерали
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
PZ-018
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Вітаміни BioTech Vita Complex 60 caps - б іологіческая добавка, яка розроблена для спортсменів і їх потреб. Можна приймати новачкам в спорті. Комплекс містить 13 вітамінів і 11 мінералів. Вони захищають організм від стресу, покращують якість тренувань і сприяють нарощуванню м'язової маси. Комплекс розміщений в зручну форму - капсулу, приймати рекомендовано 1 раз в день курсом на два місяці.

особливості:

·          Підвищення витривалості і активності організму;

·          24 вітаміну і мікроелементу в складі;

·          Висока ефективність препарату;

·          Легкість прийому по 1 капсулі в день.

Характеристики:

  Кількість: 60 штук;

  Смак: без смаку;

  Форма випуску: капсули.

Виробник: Bio Tech (США).

Фірма спеціалізується на випуску спортивного харчування. Всі біодобавки пройшли випробування, вони максимально безпечні для здоров'я і виготовлені з відібраних і якісних інгредієнтів. Прийом продукції і дозування повинна узгоджуватися з тренером або лікуючим лікарем.


Вітаміни BioTech Vita Complex 60 капсул купити по реально виправданою вартості 115 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Общеукрепляющие витамины и минералы таких брендів, як наприклад: BioTech в інтернет каталозі Терраспорт
Вітаміни BioTech Vita Complex 60 капсул

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вітаміни BioTech Vita Complex 60 капсул"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Загальнозміцнюючі вітаміни і мінерали

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Вітаміни BioTech Vita Complex 60 капсул допоможе досягти мети. В « Загальнозміцнюючі вітаміни і мінерали » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Загальнозміцнюючі вітаміни і мінерали порадує Вас високою якістю. Вітаміни Olimp Labs Vita-Min + Mama (30 капсул) , Вітаміни Olimp Labs Vita-Min + Mama (30 капсул) і Вітаміни Olimp Labs Vita-Min + Mama (30 капсул) від кращих світових брендів 6852 Ви побачите в нашій категорії Загальнозміцнюючі вітаміни і мінерали . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Загальнозміцнюючі вітаміни і мінерали . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн