Вібромасажер Interfit Master Hand

КОД ТОВАРУ: 24302
  • Вібромасажер Interfit Master Hand
  • Вібромасажер Interfit Master Hand - Фото №2
  • Вібромасажер Interfit Master Hand - Фото №3
Вібромасажер Interfit Master Hand
Розмір: 80х58х135 см. Вага: 32 кг. Максимальна вага користувача: 120 кг. Особливості вибромассажера: ефективна боротьба з целюлітом, 5 якісних масажних поясів, чудовий масаж у Вас вдома.
InterFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
8 809 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1176 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
KL 839
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Вібромасажер Interfit Master Hand - це відмінний вибір для будинку, так як він підійде і буде корисний всім членам сім'ї. Ця модель комплектується п'ятьма ременями для ефективного масажу: роликовий - для живота, талії і сідниць; одинарний - для стегон і сідниць; подвійний - для плечей, грудей і спини; антицелюлітний «Тисяча пальців»; 1 короткий пояс для масажу кистей і рук.
Вібромасажер Interfit Master Hand допоможе Вам скинути вагу і придбати відмінну форму або ж просто розслабитися ввечері і зняти напругу з найбільш важливих ділянок тіла. Цей вибромассажер має стильний дизайн і чудово впишеться в Ваш інтер'єр.

Особливості вибромассажера:
- ефективна боротьба з целюлітом;
- 5 якісних масажних поясів;
- чудовий масаж у Вас вдома.

Вібромасажер Interfit Master Hand - чудовий масаж у Вас вдома!

Характеристики:
Матеріал:
метал, скло, пластик.
Розмір: 80х58х135 см.
Вага: 32 кг.
Максимальна вага користувача: 120 кг.
Колір: червоний.

Збірка * тренажера і доставка по Києву: безкоштовно.

Виробник: Interfit (Україна).
Interfit - компанія, відома на ринку спортивних товарів з 1992 року. Ця компанія займається випуском широкого спектра фітнес-обладнання та спортивних товарів для дітей. Продукція виробляється на власних заводах із застосуванням сучасних технологій, штат компанії складає більше 600 співробітників. Якість продукції, що випускається завірено німецької лабораторії TUV.

* Збірка здійснюється тільки за попереднім замовленням - за погодженням з менеджером.


Вібромасажер Interfit Master Hand підібрати і купити за реальною ціною 8 809 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Вибромассажеры для тела таких торгових марок, як наприклад: InterFit в електронному магазині Terra Sport
Вібромасажер Interfit Master Hand Вібромасажер Interfit Master Hand - Фото №2 Вібромасажер Interfit Master Hand - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вібромасажер Interfit Master Hand"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хочете зайнятися фігурою? Вібромасажер Interfit Master Hand допоможе почати легко. В « Вібромасажери для тіла » є все, що Вам знадобиться. Вібромасажери для тіла обрадує Вас своєю надійністю. Министадион Interfit Alpha , Министадион Interfit Alpha і Министадион Interfit Alpha від кращих світових постачальників 6893 Ви зможете знайти в нашій лінійці Вібромасажери для тіла . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Вібромасажери для тіла . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн