Вібромасажер Evrotop EV-66

КОД ТОВАРУ: 91378
  • Вібромасажер Evrotop EV-66
  • Вібромасажер Evrotop EV-66 - Фото №2
Вібромасажер Evrotop EV-66
Тип: домашній тренажер. Розміри: 0,71х0,43х1,08 м. Дисплей: LCD. Маса: 20 кг. Максимальна вага користувача: 120 кг. Кількість швидкісних режимів: 8. Кількість масажних програм: 3.
Evrotop
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
5 525 грн
ЦІНА: 4 135 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 552 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
АРТИКУЛ
EV-66
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Вібромасажер Evrotop EV-66 розрахований на користувачів, що бажають досягти хорошої фізичної форми без прикладання будь-яких спеціальних зусиль. Робота з вібромасажером, не вимагаючи від вас особливої фізичної активності, дозволить швидко схуднути і поліпшити загальний стан організму. Регулярні заняття на ньому поліпшать кровообіг, зменшать підшкірні жирові відкладення, а також приведуть в тонус м'язи і знімуть втому. Вібромасажер займає дуже мало місця, важить всього лише 20 кг, і в разі потреби легко переставляється в будь-який зручний місце.
Вібромасажер Evrotop EV-66 в своєму розпорядженні п'ять стрічками різного призначення: 1) пряма розслаблююча; 2) игольчатая "1000 пальчиків"; 3) "шішечная" антицелюлітна; 4) "перехресна" подвійна; 5) стрічка для рук. Кожна з цих стрічок по-своєму ефективна і дозволить вам вибирати собі необхідний тип масажу - розслабляючий, тонізуючий або сприяє виведенню надлишку води з організму. Опорою для ніг в пропонованому вібромасажерів служить підставка з розжареного скла, що витримує навантаження до 120 кг.

Особливості вибромассажера:
- ефективний домашній тренажер;
- малогабаритний;
- стійкий;
- працює від мережі 220 В;
- має в своєму розпорядженні різними масажними програмами;
- зручна консоль з LCD дисплеєм.

Вібромасажер Evrotop EV-66 - ефективний домашній тренажер!

Характеристики:
Тип: домашній тренажер.
Розміри: 0,71х0,43х1,08 м.
Дисплей: LCD.
Маса: 20 кг.
Максимальна вага користувача: 120 кг.
Кількість швидкісних режимів: 8.
Кількість масажних програм: 3.

Виробник: Evrotop (Німеччина).

Evrotop - відомий виробник велотренажерів, кардиотренажеров, бігових доріжок і орбітреків, розрахованих на використання в домашніх умовах. Функціональність, дизайн і якість збірки тренажерів відповідають сучасним стандартам. Важливо також і те, що вартість тренажерів робить їх популярними серед широко кола користувачів.


Вібромасажер Evrotop EV-66 купити за вигідною ціною 4 135 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Вибромассажеры для тела таких торгових марок, як наприклад: Evrotop в онлайн каталозі Терра Спорт
Вібромасажер Evrotop EV-66 Вібромасажер Evrotop EV-66 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вібромасажер Evrotop EV-66"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Вібромасажер Evrotop EV-66 буде Вашим першим кроком. В « Вібромасажери для тіла » є все, що необхідно спортсмену. Вібромасажери для тіла здивує Вас своєю якістю. Вібромасажер USA Style Lux SS-555 , Вібромасажер USA Style Lux SS-555 і Вібромасажер USA Style Lux SS-555 від знаменитих світових виробників 6893 Ви знайдете в нашому розділі Вібромасажери для тіла . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Вібромасажери для тіла . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн