Ранець підлітковий VGR Active SB-0969

КОД ТОВАРУ: 19928
  • Ранець підлітковий VGR Active SB-0969
Ранець підлітковий VGR Active SB-0969
Розмір: 45х33 см. Колір: хакі, пісочний. Спинка: ортопедична. Лямки: м'які регульовані. М'які шлейки не заподіють незручностей і збережуть гарну поставу. У рюкзаку передбачені відділення для плеєра і телефону.
VGR
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
199 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 27 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Хакі
Обсяг, л
25
Рекомендовано
універсальні
АРТИКУЛ
SB-0969
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ранець підлітковий VGR Active SB-0969 кольору хакі належить до до оллекціі італійської марки VGR для школярів. М'які шлейки дуже зручні в експлуатації. Ранець має ортопедичну спинку, зовнішні кишені на блискавці. У рюкзаку передбачені відділення для плеєра і телефону. Розмір ранця становить 45 см у висоту і 33 см в ширину.

Рюкзак ідеально підходить для учнів середніх і старших класів, також годиться для любителів активного відпочинку і спортсменів. Рюкзак виконаний з високоякісного міцного матеріалу, має стильний дизайн і контрастне оформлення.

 

переваги:

- міцна нейлонова тканина

- наявність відбивачів

- ортопедична спинка

- зовнішні кишені на блискавці

- м'які шлейки

- максимальна відповідність сучасним стандартам

 

Характеристики:

Розмір: 45х33 см

Спинка: ортопедична

Лямки: м'які регульовані

Колір: хакі, пісочний

Виробник: VGR (Італія)

 

TM VGR - італійська торгова марка, яка успішно заявила про себе в 1980 році. На даний момент в асортименті марки продукція офісного та шкільного напряму. Протягом останніх років продуктовий ряд даного бренду зростає і успішно розвивається, поповнюючись успішними новинками. Кожен сезон ТМ пропонує новий асортимент до шкільного сезону, завжди йде в ногу з часом, стежачи за інноваціями на канцелярському ринку. Основні відмінності цього бренду - широкий асортимент, висока якість продукції і яскравий цікавий дизайн.

Шкільні ранці ТМ VGR представлені барвистими рюкзаками для дітей від шести до дванадцяти років. Сучасна італійська колекція рюкзаків виконана з водонепроникного поліестеру і з міцною підкладкою. Ортопедичні спинки шкільних ранців допоможуть дітям зберігати правильну поставу.


Ранець підлітковий VGR Active SB-0969 купити за вигідною ціною 199 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Детские рюкзаки, портфели таких торгових марок, як наприклад: VGR в онлайн каталозі Терра Спорт
Ранець підлітковий VGR Active SB-0969

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ранець підлітковий VGR Active SB-0969"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Ранець підлітковий VGR Active SB-0969 буде Вашим першим кроком. В « Дитячі рюкзаки, портфелі » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі рюкзаки, портфелі здивує Вас своєю якістю. Рюкзак Upixel Rolling Backpack рожевий , Рюкзак Upixel Rolling Backpack рожевий і Рюкзак Upixel Rolling Backpack рожевий від знаменитих світових виробників 1163 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі рюкзаки, портфелі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дитячі рюкзаки, портфелі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн