Вертоліт радіокерований 4-к WL Toys V913 Sky Leader

КОД ТОВАРУ: 104547
  • Вертоліт радіокерований 4-к WL Toys V913 Sky Leader
  • Вертоліт радіокерований 4-к WL Toys V913 Sky Leader - Фото №2
  • Вертоліт радіокерований 4-к WL Toys V913 Sky Leader - Фото №3
  • Вертоліт радіокерований 4-к WL Toys V913 Sky Leader - Фото №4
  • Вертоліт радіокерований 4-к WL Toys V913 Sky Leader - Фото №5
  • Вертоліт радіокерований 4-к WL Toys V913 Sky Leader - Фото №6
Вертоліт радіокерований 4-к WL Toys V913 Sky Leader
Виробник: WL Toys Час зарядки: 60 хв Живлення пульта: 6 батарейок АА Радіус дії: 100 - 150 м Розміри: 700х530х200 мм Управління: 2,4 ГГц Елемент живлення: вбудований акумулятор Li-pol 2S 1500мАч
WL Toys
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
4 040 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 539 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
Тип
Вертольоти
АРТИКУЛ
WL-V913
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

V913 Sky Leader - найбільший вертоліт в лінійці WL Toys. Великий розмір і вага забезпечують стабільний політ під відкритим небом і відмінну видимість на відстані. Вертоліт підходить як початківцям, так і просунутим пілотам.
Установка і підключення опціональною відеокамери WL Toys дозволить використовувати всю потужність і можливості вертольота V913 для аерофотозйомки, керуючи камерою з пульта управління.
Якість і льотні характеристики вертольота V913 Sky Leader на висоті, як у всіх сучасних вертольотів WL Toys. Багато недоліки вертольотів класичної схеми вже були враховані:
Великий хід сервомашинок і укорочений флайбар забезпечують достатню швидкість для польотів навіть проти вітру !.
флайбар не чіпляє кабіну при різких маневрах.
встановлений двигун володіє хорошим запасом потужності для швидкого зльоту і набору висоти.
гіроскоп нового покоління і хвостовій редуктор в парі з потужним хвостовим двигуном забезпечують абсолютну курсову стійкість.
знімний акумулятор дозволяє взяти з собою запасні, для продовження часу польотів далеко від можливості зарядки.
точно виконані частини основного ротора без люфтів і потовщений вал виключають вібрації і дозволяють дійсно зависати вертольоту на місці.
В результаті, інженерам WL Toys вдалося уникнути слабких місць в конструкції вертольота і створити міцний і швидкий радіокерований вертоліт великого розміру для польотів на вулиці.
Частота управління 2.4Ghz виключає перешкоди і дозволяє літати декільком вертольотам одночасно. А так же, коротка антена 2.4GHz більше не повинно викликати занепокоєння: не заважає, не ламається і не втрачається на відміну від довгої телескопічної антени мегагерцового діапазону.
Дизайн вертольота V913 виконаний в стилі популярного вертольота v911: глянцева агресивна кабіна, металеві частини та стилізована під карбон рама підкреслюють його якість. Великий ергономічний пульт з яскравим LCD дисплеєм і металевими стиками зручно лежить в руках і сприяє точному контролю над моделлю.

особливості:
Великий розмір.
Два режими швидкості + режим прискорення.
Класична схема лопатей.
4 канали управління.
Перешкодостійка частота управління 2.4GHz.
Знімний акумулятор.
Наявність запчастин і сервісного обслуговування.

Комплектація:
Вертоліт WL-V913.
Пульт керування.
Зарядний пристрій.

Характеристики:
Виробник: WL Toys
Час зарядки: 60 хв
Харчування пульта: 6 батарейок АА
Радіус дії: 100 - 150 м
Розміри: 700х530х200 мм
Управління: 2,4 ГГц
Елемент живлення: вбудований акумулятор Li-pol 2S 1500мАч


Вертоліт радіокерований 4-к WL Toys V913 Sky Leader купити за вигідною ціною 4 040 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Радиоуправляемые вертолеты таких торгових марок, як наприклад: WL Toys в онлайн магазині Терра Спорт
Вертоліт радіокерований 4-к WL Toys V913 Sky Leader Вертоліт радіокерований 4-к WL Toys V913 Sky Leader - Фото №2 Вертоліт радіокерований 4-к WL Toys V913 Sky Leader - Фото №3 Вертоліт радіокерований 4-к WL Toys V913 Sky Leader - Фото №4 Вертоліт радіокерований 4-к WL Toys V913 Sky Leader - Фото №5 Вертоліт радіокерований 4-к WL Toys V913 Sky Leader - Фото №6

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вертоліт радіокерований 4-к WL Toys V913 Sky Leader"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Вертоліт радіокерований 4-к WL Toys V913 Sky Leader буде Вашим першим кроком. В « Радіокеровані вертольоти » є все, що необхідно спортсмену. Радіокеровані вертольоти здивує Вас своєю якістю. Вертоліт радіокерований 4-к WL Toys V913 Sky Leader , Вертоліт радіокерований 4-к WL Toys V913 Sky Leader і Вертоліт радіокерований 4-к WL Toys V913 Sky Leader від знаменитих світових виробників 5038 Ви знайдете в нашому розділі Радіокеровані вертольоти . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Радіокеровані вертольоти . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн