Велотренажер Varon XT Plus (білий + металік)

КОД ТОВАРУ: 27056
  • Велотренажер Varon XT Plus (білий + металік)
  • Велотренажер Varon XT Plus (білий + металік) - Фото №2
  • Велотренажер Varon XT Plus (білий + металік) - Фото №3
Велотренажер Varon XT Plus (білий + металік)
Вага маховика: 10 кг. Розміри: 110х53х113 см. Максимальна вага користувача: 150 кг. Вага: 45 кг. Особливості тренажера: 16 ефективних програм для тренувань, 40-а рівнева система навантаження, килимок під тренажер йде в комплекті, значне поліпшення стану м'язів ніг, стегон і сідниць, безшумна робота.
Finnlo
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
електромагнітна
Максимальна вага користувача, кг
150
Вага маховика, кг
10
Рівні навантаження
40
АРТИКУЛ
3192-Plus
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велотренажер Varon XT Plus (білий + металік) - це чудовий професійний тренажер для всієї родини. За допомогою даного велотренажера Ви і Ваші рідні зможете значно поліпшити стан м'язів ніг, стегон і сідниць. Дана модель має 12 вбудованих програм, які забезпечать Вам максимально ефективні тренування.
Також є 4 пульсозавісящіе програми, які дозволять Вам тримати навантаження на потрібному Вам рівні, без зайвих налаштувань. Особливістю цього тренажера є збільшена вага маховика, 40-а рівнева система навантаження і програма для оцінки рівня фітнесу (фізичної підготовки).
Велотренажер Varon XT Plus (білий + металік) дуже комфортний у використанні. Є можливість вертикального і горизонтального регулювання сідла і керма. Вбудований комп'ютер з великим дисплеєм буде інформувати Вас про: часу, швидкості, дистанції, витраті калорій і пульс.

Особливості тренажера:
- 16 ефективних програм для тренувань;
- 40-а рівнева система навантаження;
- значне поліпшення стану м'язів ніг, стегон і сідниць;
- безшумна робота;
- інформативний вбудований комп'ютер.

Велотренажер Varon XT Plus (білий + металік) - ідеальний тренажер для ефективних тренувань!


Характеристики:
Тип:
електромагнітні.
Вага маховика: 10 кг.
Розміри: 110х53х113 см.
Максимальна вага користувача: 150 кг.
Вага: 45 кг.
Вимірювання пульсу: є, кліпса для мочки вуха.
Показання комп'ютера: час, швидкість, дистанція, витрата калорій, пульс.
Регулювання: сидіння, керма.
 

Гарантія: 2 роки.

Товар сертифікований!
Збірка тренажера * кваліфікованим фахівцем і доставка по Києву - безкоштовно!

Виробник: Finnlo (Німеччина).
Про компанію: б олее ста років на світовому ринку спортивного обладнання успішно представляє свою продукцію компанія, заснована німецьким винахідником Генріхом Хаммером, яка отримала визнання покупців ще після Другої світової війни. Яка заявила себе спочатку під маркою «Erbacher» як виробник лиж, компанія неухильно прогресувала. З 1982 року, коли компанію очолив внук засновника Гентер і його дружина Кріста Хаммер, компанія стає одним з найбільш визнаних у світі виробником фітнес обладнання. Представлений в 2005 році бренд Finnlo міцно завоював серця покупців.


Велотренажер Varon XT Plus (білий + металік) купити за вигідною ціною 0 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Велотренажеры таких торгових марок, як наприклад: Finnlo в електронному каталозі Терраспорт
Велотренажер Varon XT Plus (білий + металік) Велотренажер Varon XT Plus (білий + металік) - Фото №2 Велотренажер Varon XT Plus (білий + металік) - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велотренажер Varon XT Plus (білий + металік)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Велотренажер Varon XT Plus (білий + металік) буде Вашим першим кроком. В « Велотренажери » є все, що необхідно спортсмену. Велотренажери здивує Вас своєю якістю. Велотренажер горизонтальний Hammer Comfort XTR , Велотренажер горизонтальний Hammer Comfort XTR і Велотренажер горизонтальний Hammer Comfort XTR від знаменитих світових виробників 142 Ви знайдете в нашому розділі Велотренажери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Велотренажери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн