Велотренажер магнітний Tunturi Pure Bike 4.1

КОД ТОВАРУ: 103470
  • Велотренажер магнітний Tunturi Pure Bike 4.1
  • Велотренажер магнітний Tunturi Pure Bike 4.1 - Фото №2
  • Велотренажер магнітний Tunturi Pure Bike 4.1 - Фото №3
  • Велотренажер магнітний Tunturi Pure Bike 4.1 - Фото №4
  • Велотренажер магнітний Tunturi Pure Bike 4.1 - Фото №5
Велотренажер магнітний Tunturi Pure Bike 4.1
Вага велотренажера: 75,6 кг. Вага користувача: 150 кг. Живлення: мережа. Кількість програм: 17. Габарити: 139х56х109 см (Д-Ш-В). Гарантія: 12 місяців. Особливості: вимірювання пульсу сенсорними датчиками для рук, регульований кермо і сидіння, наявність коліщаток для пересування, прокачує м'язи ніг, тренує серцево-судинну систему, працює від мережі, підходить для будь-якої вікової категорії.
Tunturi
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
38 385 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 5124 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
магнітна
Максимальна вага користувача, кг
150
Вага маховика, кг
7
Рівні навантаження
32
АРТИКУЛ
Pure Bike 4.1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Забезпечити себе максимальної і корисною фізичним навантаженням можна, не виходячи з дому. Велотренажер магнітний Tunturi Pure Bike 4.1 допоможе вам в цьому. Регулярні заняття на ньому допоможуть зміцнити серцевий м'яз, розвинути витривалість і підкачати м'язи ніг, з кожним днем переходячи на новий рівень навантаження. Він ідеальний для коригування вашого тіла і зниження ваги. Завдяки роликам для транспортування, ви самостійно зможете змінити його розташування в будинку. Завдяки спеціальному маховику, велотренажер безшумний на будь-якій швидкості і не видає вібрації. Агрегат оснащений зручним анатомічним сидінням з можливістю зміни висоти і кута нахилу, а також комфортними педалями. Харчування велотренажера здійснюється від мережі. Оснащений агрегат кольоровим LCD монітором, що відображає на дисплеї пройдену дистанцію, витрачений час, стан пульсу, кількість спалених калорій, рівень навантаження, обороти в хвилину і навантаження в Ватах. Велотренажер має 17 програм, 4 з яких пульсозавісимиє. Обладнаний підсклянником для напоїв.

особливості:

- вимірювання пульсу сенсорними датчиками для рук;

- регульований кермо і сидіння;

- наявність коліщаток для пересування;

- прокачує м'язи ніг, тренує серцево-судинну систему;

- працює від мережі;

- підходить для будь-якої вікової категорії.

Велотренажер магнітний Tunturi Pure Bike 4.1 - катайтеся з користю!

Характеристики:

Вага велотренажера: 75,6 кг;

Вага користувача: 150 кг;

Живлення: мережа;

Кількість програм: 17;

Габарити: 139х56х109 см (Д-Ш-В);

Гарантія: 12 місяців.

Виробник: Tunturi (Фінляндія)

Історія бренду почалася в далекому 1922 році, основоположниками якого стали брати Harkke. Розвиваючись в області створення мопедів і велосипедів, торгова марка була провідним лідером довгий час. А вже в 70-х роках отримала світове визнання за краще фітнес обладнання, яке на даний момент має європейську якість. Інноваційні розробки, нововведення і відмінний дизайн характеризують сучасне обладнання для фітнесу даного бренду.


Велотренажер магнітний Tunturi Pure Bike 4.1 купити за вигідною ціною 38 385 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Велотренажеры таких виробників, як наприклад: Tunturi в магазині terrasport.ua
Велотренажер магнітний Tunturi Pure Bike 4.1 Велотренажер магнітний Tunturi Pure Bike 4.1 - Фото №2 Велотренажер магнітний Tunturi Pure Bike 4.1 - Фото №3 Велотренажер магнітний Tunturi Pure Bike 4.1 - Фото №4 Велотренажер магнітний Tunturi Pure Bike 4.1 - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велотренажер магнітний Tunturi Pure Bike 4.1"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Велотренажери

Давно мрієте зайнятися спортом? Велотренажер магнітний Tunturi Pure Bike 4.1 буде Вашим першим кроком. В « Велотренажери » є все, що необхідно спортсмену. Велотренажери здивує Вас своєю якістю. Велотренажер Finnlo Exum , Велотренажер Finnlo Exum і Велотренажер Finnlo Exum від знаменитих світових виробників 142 Ви знайдете в нашому розділі Велотренажери . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Велотренажери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн