Велотренажер горизонтальний SportsArt C535R

КОД ТОВАРУ: 131689
  • Велотренажер горизонтальний SportsArt C535R
Велотренажер горизонтальний SportsArt C535R
Тип: велотренажер горизонтальний. Розмір: 169 x 66 x 173 см. Вага: 78 кг. Вага користувача: до 180 кг. Вага маховика: 11 кг. Рівні навантаження: 40.
SportsArt
КУПИТИ
ЦІНА:
118 822 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 15863 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
генератор
Максимальна вага користувача, кг
180
Вага маховика, кг
11
Рівні навантаження
11
АРТИКУЛ
C535R
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велотренажер горизонтальний SportsArt C535R д анная модель має низько розташоване сидіння, спинка підтримує поперековий відділ хребта в фізіологічному положенні. Попереджають зісковзування стопи спеціальні фіксуючі ремінці і шорстка поверхня педалей, що дозволяє займатися в відновлювальному періоді після травм і людям з обмеженими можливостями. За допомогою LED дисплея можна вибрати необхідне навантаження з 11 режимів (в т.ч. для користувача, HRC, довільна, інтервальна, плато, що спалює жир, фітнес-тест,) і простежити за основними показниками тренування. Для оцінки частоти пульсу є бездротовий нагрудний датчик Роlar. Попереджає про перегрів і забезпечує комфортні умови при виконанні вправ вбудований вентилятор і утримувач для ємності з водою. Модель працює від вбудованого генератора, тому дроти на підлозі не нададуть незручності в залі. Вбудований порт для навушників і USB роз'єм дозволять прослуховувати улюблені треки під час вправ. Тренажер легко встановлюється, має транспортують ролики і систему компенсації нерівності підлоги.

 

особливості:

- ергономічна модель;

- 11 режимів тренування;

- регулююча спинка;

- ремінці на педалях;

- вентилятор;

- LED дисплей;

- бездротової датчик пульсу;

- автономний генератор енергії;

- система компенсації нерівності поверхні;

- USB порт і вихід для навушників;

- транспортувальні ролики.

 

Характеристики:

Тип: велотренажер горизонтальний;

Розмір: 169 x 66 x 173 см;

Вага: 78 кг;

Вага користувача: до 180 кг;

Вага маховика: 11 кг;

Рівні навантаження: 40.

 

Виробник: SportsArt (Тайвань)

Компанія SportsArt є визнаним лідером в галузі спортивного обладнання, яка понад 37 років використовує інновації в виробництва передового обладнання. SportsArt постійно прагне до просування галузевих стандaртов, позіціoнірует себе як oдин із найкреативніших виробників товарів преміум якості.


Велотренажер горизонтальний SportsArt C535R підібрати і замовити по які завищеною вартістю 118 822 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Велотренажеры таких торгових марок, як наприклад: SportsArt в онлайн каталозі Терра Спорт
Велотренажер горизонтальний SportsArt C535R

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велотренажер горизонтальний SportsArt C535R"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Велотренажери

Давно планували зайнятися фігурою? Велотренажер горизонтальний SportsArt C535R допоможе на шляху до мети. В « Велотренажери » є все, що необхідно спортсмену. Велотренажери обрадує Вас високою якістю. Велотренажер магнітний Hop-Sport Soul HS-050H blue , Велотренажер магнітний Hop-Sport Soul HS-050H blue і Велотренажер магнітний Hop-Sport Soul HS-050H blue від топових світових брендів 142 Ви зможете побачити в нашій лінійці Велотренажери . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Велотренажери . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн