Велотренажер дитячий USA Style SS-R-001

КОД ТОВАРУ: 91373
  • Велотренажер дитячий USA Style SS-R-001
  • Велотренажер дитячий USA Style SS-R-001 - Фото №2
Велотренажер дитячий USA Style SS-R-001
Допустимий вік дитини: 3-8 років. Вага тренажера: 6,7 кг. Вага користувача: 65 кг. Габарити: 0,54х0,34х0,5 м. Колір: жовтий з червоним.
USA Style
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 345 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 447 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
механічна
Максимальна вага користувача, кг
65
АРТИКУЛ
SS-R-001
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велотренажер дитячий USA Style SS-R-001 зроблений в дуже яскравому стилі, який неодмінно сподобається вашій дитині і забезпечить йому прекрасний настрій для занять. Принцип роботи пропонованого тренажера аналогічний роботі тренажера для дорослих, пропонований їм механічний тип навантаження забезпечує рівномірний опір. Тренажер працює плавно і безшумно. Заняття на ньому допоможуть дитині поступово адаптуватися до більш серйозних фізичних вправ, а також поліпшити роботу серцево-судинної системи.
Велотренажер дитячий USA Style SS-R-001 має в своєму розпорядженні дисплеєм, на якому маленький спортсмен зможе спостерігати всі основні показники свій тренування: час, відстань, кількість енергії, що витрачається. Сидіння тренажера легко регулюється по висоті. Максимально допустиме навантаження: 65 кг.

Особливості тренажера:
- дитячий;
- механічний тип навантаження;
- вертикальна посадка;
- регульоване по висоті сидіння;
- стійкий;
- легкий;
- привабливий яскравий дизайн;
- забезпечує оптимальну для дитини навантаження.

Велотренажер дитячий USA Style SS-R-001 - ефективний, зручний, яскравий!

Характеристики:
Допустимий вік дитини: 3-8 років.
Вага тренажера: 6,7 кг.
Вага користувача: 65 кг.
Габарити: 0,54х0,34х0,5 м.
Колір: жовтий з червоним.

Виробник: USA Style (США).

Компанія USA Style існує на ринку більше 20 років. На сьогоднішній день вона займає лідируючі позиції в спортивному сегменті світового ринку. Вона випускає широкий спектр домашніх спортивних тренажерів, що характеризуються функціональністю, надійністю, ціновою доступністю. Асортимент продукції, що випускається під торговою маркою USA Style, неймовірно широкий і складається з різних моделей орбітреків, велотренажерів, бігових доріжок, масажного обладнання, фітнес-станцій, а також обладнання для силових тренувань (штанги, грифи, лави, гантелі та ін.). Крім того, підприємством проводиться і ряд оснащення для туризму та активного відпочинку. Величезний успіх компанії USA Style серед споживачів усього світу в числі іншого обумовлений тим, що даний виробник у своїй роботі використовує широкий спектр досягнень науки та спортивної медицини.


Велотренажер дитячий USA Style SS-R-001 купити по реально виправданою вартості 3 345 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Велотренажеры таких брендів, як наприклад: USA Style в інтернет каталозі Терраспорт
Велотренажер дитячий USA Style SS-R-001 Велотренажер дитячий USA Style SS-R-001 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велотренажер дитячий USA Style SS-R-001"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Велотренажери

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Велотренажер дитячий USA Style SS-R-001 допоможе досягти мети. В « Велотренажери » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Велотренажери порадує Вас високою якістю. Велотренажер HouseFit HB 80881HP , Велотренажер HouseFit HB 80881HP і Велотренажер HouseFit HB 80881HP від кращих світових брендів 142 Ви побачите в нашій категорії Велотренажери . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Велотренажери . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн