Велосипед дитячий Baby Tilly Пожежник - 16 ", чорний (T-21627)

КОД ТОВАРУ: 137114
  • Велосипед дитячий Baby Tilly Пожежник - 16 ", чорний (T-21627)
Велосипед дитячий Baby Tilly Пожежник - 16
Тип: двоколісний дитячий. Рама: сталева цілісна. Кількість швидкостей: одна. Педалі: пластикові. Колеса діаметром: 16 ". Колір: червоний з чорним. Особливості: для хлопчиків від трьох до шести років; з надувними колесами; з додатковими страхувальними колесами; з яскравим дизайном; з відбивачами, захистом ланцюга і металевими крилами; з дзвінком і дзеркалом заднього виду ; з багажником; з регульованим по висоті кермом і сидінням; з переднім і заднім гальмом.
Baby Tilly
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 595 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 213 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Матеріал рами 
Hi-TEN сталь
Діаметр коліс
16 "
Амортизація
Рігід (без амортизаторів)
Вікова група 
від 3 до 6 років
Батьківська ручка
Немає
АРТИКУЛ
T-21627
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велосипед дитячий Baby Tilly Пожежник - 16 ", чорний (T-21627) - чудовий подарунок для хлопчика віком від трьох років, мріє стати пожежником. Яскравий дизайн з декоративною передньою панеллю, спортивний зовнішній вигляд - не залишать байдужим жодного хлопчиська. Катання на велосипеді не тільки приносить багато радості малюкові, але і сприяє його фізичному розвитку, вчить тримати рівновагу, бути спритним і сильним. Для самих маленьких, хто не може ще тримати рівновагу при їзді, в комплекті передбачені бічні коліщата.

особливості:
- для хлопчиків від чотирьох років;
- з надувними колесами;
- з додатковими страхувальними колесами;
- з яскравим дизайном;
- зі світловідбивачами, захистом ланцюга і металевими крилами;
- з дзвінком і дзеркалом заднього виду;
- з багажником;
- з регульованим по висоті кермом і сидінням;
- з переднім і заднім гальмом.

Характеристики:
Тип: двоколісний дитячий;
Рама: сталева цільна;
Кількість швидкостей: одна;
Педалі: пластикові;
Колеса діаметром: 16 ";
Колір: червоний з чорним.

Виробник: Baby Tilly (Китай).
Більше 10 років бренд Baby Tilly відомий на ранці товарів для дітей. Українським покупцям подобатися широкий асортимент продукції цієї торгової марки, яка відрізняється яскравим дизайном, застосуванням сучасних матеріалів, тканин, з урахуванням всіх потреб дітей і батьків. Коляски та стільчики для годування, велосипеди та багато інших товарів, призначених для дітей, виробляються на фабриці Китаю, при цьому дотримуються всі норми і вимоги українського законодавства. Бездоганна якість, стиль і яскравість в дизайні, прийнятна ціна - це відмінна риса ТМ Baby Tilly.

Велосипед дитячий Baby Tilly Пожежник - 16 ", чорний (T-21627) купити по які завищеною вартістю 1 595 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Детские велосипеды таких брендів, як наприклад: Baby Tilly в каталозі Терра Спорт
Велосипед дитячий Baby Tilly Пожежник - 16 ", чорний (T-21627)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велосипед дитячий Baby Tilly Пожежник - 16 ", чорний (T-21627)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі велосипеди

Давно планували зайнятися фігурою? Велосипед дитячий Baby Tilly Пожежник - 16 ", чорний (T-21627) буде Вашим першим кроком. В « Дитячі велосипеди » знайдеться все, що Вам знадобиться. Дитячі велосипеди здивує Вас своєю якістю. Велосипед дитячий Formula ACID 1.0 Vbr AL 2020 року - AL 20 ", Червоний з чорним (OPS-FR-20-050) , Велосипед дитячий Formula ACID 1.0 Vbr AL 2020 року - AL 20 ", Червоний з чорним (OPS-FR-20-050) і Велосипед дитячий Formula ACID 1.0 Vbr AL 2020 року - AL 20 ", Червоний з чорним (OPS-FR-20-050) від знаменитих світових виробників 1026 Ви зможете побачити в нашій категорії Дитячі велосипеди . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Дитячі велосипеди . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн