Велосипед дитячий Baby Tilly Корсар - 16 ", білий (T-21625)

КОД ТОВАРУ: 137109
  • Велосипед дитячий Baby Tilly Корсар - 16 ", білий (T-21625)
Велосипед дитячий Baby Tilly Корсар - 16
Тип: двоколісний дитячий. Рама: сталева цілісна. Кількість швидкостей: одна. Педалі: пластикові з бічними відбивачами. Колеса діаметром: 16 ". Колір: білий з блакитним. Особливості: для хлопчиків від трьох до семи років; з колесами 16 дюймів; з додатковими колесами; з яскравим дизайном; з відбивачами, захистом ланцюга і металевими крилами; з дзвінком і дзеркалом заднього виду ; з багажником; з регульованим по висоті кермом і сидінням; з переднім і заднім гальмом.
Baby Tilly
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 615 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 216 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Матеріал рами 
Hi-TEN сталь
Діаметр коліс
16 "
Амортизація
Рігід (без амортизаторів)
Вікова група 
від 3 до 6 років
Батьківська ручка
Немає
АРТИКУЛ
T-21625
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велосипед дитячий Baby Tilly Корсар - 16 ", білий (T-21625) - яскравий і добротний, відмінний вибір для хлопчиків від трьох до семи років. Має декоративну передню панель із зображенням пірата на тлі моря, корабля і пальм. Аксесуари та зовнішній вигляд, як у дорослого велосипеда, але для тих, хто не може ще тримати рівновагу при їзді, в комплекті передбачені бічні коліщата.

особливості:
- для хлопчиків від трьох до семи років;
- з колесами 16 дюймів;
- з додатковими колесами;
- з яскравим дизайном;
- зі світловідбивачами, захистом ланцюга і металевими крилами;
- з дзвінком і дзеркалом заднього виду;
- з багажником;
- з регульованим по висоті кермом і сидінням;
- з переднім і заднім гальмом.

Характеристики:
Тип: двоколісний дитячий;
Рама: сталева цільна;
Кількість швидкостей: одна;
Педалі: пластикові з бічними відбивачами;
Колеса діаметром: 16 ";
Колір: білий з блакитним.

Виробник: Baby Tilly (Китай).
Більше 10 років бренд Baby Tilly відомий на ранці товарів для дітей. Українським покупцям подобатися широкий асортимент продукції цієї торгової марки, яка відрізняється яскравим дизайном, застосуванням сучасних матеріалів, тканин, з урахуванням всіх потреб дітей і батьків. Коляски та стільчики для годування, велосипеди та багато інших товарів, призначених для дітей, виробляються на фабриці Китаю, при цьому дотримуються всі норми і вимоги українського законодавства. Бездоганна якість, стиль і яскравість в дизайні, прийнятна ціна - це відмінна риса ТМ Baby Tilly.

Велосипед дитячий Baby Tilly Корсар - 16 ", білий (T-21625) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 615 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Детские велосипеды таких торгових марок, як наприклад: Baby Tilly в онлайн каталозі Терра Спорт
Велосипед дитячий Baby Tilly Корсар - 16 ", білий (T-21625)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велосипед дитячий Baby Tilly Корсар - 16 ", білий (T-21625)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі велосипеди

Давно планували зайнятися фігурою? Велосипед дитячий Baby Tilly Корсар - 16 ", білий (T-21625) допоможе на шляху до мети. В « Дитячі велосипеди » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі велосипеди обрадує Вас високою якістю. Велосипед дитячий Radius Pixie 2018 - 16 ", рама - 9", фіолетоий (SKD-74-59) , Велосипед дитячий Radius Pixie 2018 - 16 ", рама - 9", фіолетоий (SKD-74-59) і Велосипед дитячий Radius Pixie 2018 - 16 ", рама - 9", фіолетоий (SKD-74-59) від топових світових брендів 1026 Ви зможете побачити в нашій лінійці Дитячі велосипеди . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Дитячі велосипеди . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн