Велосипед дитячий Baby Tilly Cruiser - 20 ", білий (BT-CB-0041)

КОД ТОВАРУ: 80932
  • Велосипед дитячий Baby Tilly Cruiser - 20 ", білий (BT-CB-0041)
Велосипед дитячий Baby Tilly Cruiser - 20
Особливості велосипеда: дитячий, для дітей 5-9 років, занижена рама, яскраве забарвлення, передній ручне гальмо, задній ножні гальма, хромований регульований кермо, захист ланцюга, регульована висота сидіння, наявність додаткових пластикових коліщат, дзеркало заднього виду, дзвінок на кермі, світловідбивачі, надійний, зручний, сучасний стиль, прекрасний подарунок дитині. Діаметр колеса: 20 ". Кількість швидкостей: 1. Рама: сталева, цільна. Гальма: передній ручний, задній ножний. Вага: 9, 5 кг. Колір: малиновий з білим .
Baby Tilly
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 619 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 216 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал рами 
Hi-TEN сталь
Вікова група 
від 6 до 9 років
Батьківська ручка
Немає
АРТИКУЛ
BT-CB-0041
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велосипед дитячий Baby Tilly Cruiser - 20 ", білий (BT-CB-0041) з додатковими тренувальними коліщатками дозволить маленькій дитині поступово освоювати їзду на двох колесах. Надалі, знявши коліщатка, можна навчати його вмінню утримувати рівновагу і правильне положення спини. За колірною гамою цей красивий велосипед більше підходить дівочкам. Яскраве розфарбування велосипеда, широке сідло, зручний кермо, на якому розташовані ручне гальмо і дзвінок, безсумнівно припадуть до смаку вашій дитині.
Велосипед дитячий Baby Tilly Cruiser - 20 ", білий (BT-CB-0041) з заниженою рамою, зручним регульованим сідлом і кермом, з малиновими крилами, що захищають колеса від бруду, стане найкращим подарунком для вашої дитини. Цей надійний велосипед, зібраний на заниженою, злегка зігнутої рамі, розрахований на дитину 5-9 років. і його цілком вистачить на пару років експлуатації завдяки тому, що його кермо і сідло регулюються по висоті, а вся його конструкція, зібрана на міцній сталевій рамі забезпечує йому міцність.


Особливості велосипеда:
- дитячий;
- для дітей 5-9 років;
- міцна сталева рама;
- занижена рама;
- яскраве забарвлення;
- передній ручне гальмо;
- задній ножні гальма;
- хромований регульований кермо;
- захист ланцюга;
- регульована висота сидіння;
- наявність додаткових пластикових коліщат;
- Дзеркало заднього виду;
- дзвінок на кермі;
- надійний;
- зручний;
- сучасний стиль;
- прекрасний подарунок дитині.


Велосипед дитячий Tilly Cruiser 20 "BT-CB-0041 - найкращий подарунок дитині!

характеристики:
Діаметр колеса: 20 ".
Кількість швидкостей: 1.
Рама: сталева, цільна.
Гальма: передній ручний, задній ножний.
Вага: 9,5 кг.
Колір: малиновий з білим.

Виробник: Baby Tilly (Китай).

Baby Tilly - один з лідерів ринку іграшок і дитячих товарів високої якості. Компанія виробляє широкий асортимент пластикових іграшок, м'які іграшки, спортивні товари для дітей, двоколісні і триколісні велосипеди, коляски, стільчики для годування і ходунки. Матеріал, з якого виробляються ці товари, відповідає сучасним екологічним вимогам.


Велосипед дитячий Baby Tilly Cruiser - 20 ", білий (BT-CB-0041) підібрати і купити за реальною ціною 1 619 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Детские велосипеды таких торгових марок, як наприклад: Baby Tilly в електронному магазині Terra Sport
Велосипед дитячий Baby Tilly Cruiser - 20 ", білий (BT-CB-0041)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велосипед дитячий Baby Tilly Cruiser - 20 ", білий (BT-CB-0041)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі велосипеди

Давно хочете зайнятися фігурою? Велосипед дитячий Baby Tilly Cruiser - 20 ", білий (BT-CB-0041) допоможе почати легко. В « Дитячі велосипеди » є все, що Вам знадобиться. Дитячі велосипеди обрадує Вас своєю надійністю. Велосипед дитячий Formula Sport 14G St 2018 - 18 ", рама - 9,5", чорно-синій (OPS-FRK-18-019) , Велосипед дитячий Formula Sport 14G St 2018 - 18 ", рама - 9,5", чорно-синій (OPS-FRK-18-019) і Велосипед дитячий Formula Sport 14G St 2018 - 18 ", рама - 9,5", чорно-синій (OPS-FRK-18-019) від кращих світових постачальників 1026 Ви зможете знайти в нашій лінійці Дитячі велосипеди . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Дитячі велосипеди . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн