Велосипед дитячий Optima Lotus - 20 ", рама - 12", синій (B1818)

КОД ТОВАРУ: 80769
  • Велосипед дитячий Optima Lotus - 20 ", рама - 12", синій (B1818)
Велосипед дитячий Optima Lotus - 20
Особливості велосипеда: дитячий, відмінний вибір для дітей від шести до дев'яти років, яскраве забарвлення, легкі комплектуючі, надійна трансмісія, комфортна посадка, ергономічне сідло, надійні гальма, занижена сталева рама, захист ланцюга, повнорозмірні крила. Розмір колеса: 20 ". Рама: Сталь Hi-ten. Розміри рами: 12". Вилка: Сталь Hi-ten. Шатуни: сталь. Каретка: сталь, американський тип. Ланцюг: КМС. Кількість швидкостей: 1. Педалі: пластик, підшипники. Переднє гальмо: сталь, ручний, типу "краб". Заднє гальмо: гальмівна втулка, ножний. Передня втулка: Quando Fe. Задня втулка: Falcon Fe. Тип обода: алюміній. Покришка: 20х2.125 Wanda. Кермо: сталь хром, 540 мм. Підсідельна труба: сталь. Сідло: Optima kid. Крила: пластик. Вага: 12,7 кг. Додаткова комплектація: світловідбивачі.
Optima
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 035 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 272 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал рами 
Hi-TEN сталь
Амортизація
Рігід (без амортизаторів)
Вікова група 
від 6 до 9 років
Батьківська ручка
Немає
АРТИКУЛ
B1818
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велосипед дитячий Optima Lotus - 20 ", рама - 12", синій (B1818) - відмінний вибір двоколісного транспорту для дітей віком від шести до дев'яти років. У яскравій забарвленні, з легкими комплектуючими і надійної одношвидкісний трансмісією цей дитячий велосипед, напевно, сподобається вашій дитині. Комфортна і зручна посадка, ергономічне сідло, надійні задній і передній гальма, оригінальна занижена сталева рама з непоганим дизайнерським рішенням. Захист ланцюга, встановлена на велосипед, збереже одяг юного райдера від попадання між ланцюгом і передньої зіркою. Від бруду і бризок в негоду захистять крила, якими укомплектований велосипед.
Велосипед дитячий Optima Lotus - 20 ", рама - 12", синій (B1818) відмінно підходить для початкового освоєння навичок катання. Яскравий зовнішній вигляд цього велосипеда і його цілком доступна ціна також відносяться до його достоїнств.


Особливості велосипеда:
- дитячий;
- відмінний вибір для дітей від шести до дев'яти років;
- яскраве забарвлення;
- легкі комплектуючі;
- надійна трансмісія;
- комфортна посадка;
- ергономічне сідло;
- надійні гальма;
- занижена сталева рама;
- захист ланцюга;
- повнорозмірні крила.


Велосипед дитячий Optima Lotus 16 "- комфортний, надійний, сучасний!

Характеристики:
Розмір колеса: 20 ".
Рама: Сталь Hi-ten.
Розміри рами: 12 ".
Вилка: Сталь Hi-ten.
Шатуни: сталь.
Каретка: сталь, американський тип.
Ланцюг: КМС.
Кількість швидкостей: 1.
Педалі: пластик, підшипники.
Переднє гальмо: сталь, ручний, типу "краб".
Заднє гальмо: гальмівна втулка, ножний.
Передня втулка: Quando Fe.
Задня втулка: Falcon Fe.
Тип обода: алюміній.
Покришка: 20х2.125 Wanda.
Кермо: сталь, хром, 540 мм.
Підсідельна труба: сталь.
Сідло: Optima kid.
Крила: пластик.
Вага: 12,7 кг.
Додаткова комплектація: світловідбивачі.

Виробник: Optima.
Ця молода торгова марка вже підкорила споживачів України. Вона з'явилася на ринку всього лише в 2012 році, але їй вдалося швидко завоювати довіру покупців. Три фактори стали складовими успіху: якість, ціна (в порівнянні з відомими брендами) і стильний дизайн. До того ж сучасні моделі цієї торгової марки є вдосконаленими виробами іншого бренду, Formula SS, і можуть похвалитися всіма сильними сторонами прототипу.
Нові моделі характеризуються високим ступенем надійності, що дозволяє займатися активним спортом в будь-яких умовах, будь то нерівна сільська місцевість або дороги мегаполісу. Збираючи від своїх попередників все найкраще, при своїй демократичній і гідною ціною ці вироби поєднують в собі винятковий дизайн і чудову якість. Виробник невпинно вдосконалює виробництво та використовує лише надійні деталі. Велосипеди Optima, будучи бюджетною моделлю, володіють всіма необхідними характеристиками для комфортного активного відпочинку.


Велосипед дитячий Optima Lotus - 20 ", рама - 12", синій (B1818) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 2 035 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Детские велосипеды таких торгових марок, як наприклад: Optima в онлайн каталозі Терра Спорт
Велосипед дитячий Optima Lotus - 20 ", рама - 12", синій (B1818)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велосипед дитячий Optima Lotus - 20 ", рама - 12", синій (B1818)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі велосипеди

Давно планували зайнятися фігурою? Велосипед дитячий Optima Lotus - 20 ", рама - 12", синій (B1818) допоможе на шляху до мети. В « Дитячі велосипеди » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі велосипеди обрадує Вас високою якістю. Велосипед дитячий Radius Pixie 2018 - 16 ", рама - 9", фіолетоий (SKD-74-59) , Велосипед дитячий Radius Pixie 2018 - 16 ", рама - 9", фіолетоий (SKD-74-59) і Велосипед дитячий Radius Pixie 2018 - 16 ", рама - 9", фіолетоий (SKD-74-59) від топових світових брендів 1026 Ви зможете побачити в нашій лінійці Дитячі велосипеди . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Дитячі велосипеди . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн