Велосипед дитячий Baby Tilly Explorer - 20 ", срібний (BT-CB-0038)

КОД ТОВАРУ: 80930
  • Велосипед дитячий Baby Tilly Explorer - 20 ", срібний (BT-CB-0038)
Велосипед дитячий Baby Tilly Explorer - 20
Особливості велосипеда: дитячий, для дітей 5-9 років, низька зручна рама, яскраве забарвлення, передній ручне гальмо, задній ножні гальма, хромований регульований кермо BMX, захист ланцюга, регульована висота сидіння, наявність додаткових пластикових коліщат, дзеркало заднього виду, дзвінок на кермі, задній багажник, надійний, зручний, сучасний стиль, прекрасний подарунок дитині. Діаметр колеса: 20 ". Кількість швидкостей: 1. Рама цілісна. Гальма: передній ручний, задній ножний. Колір: срібний.
Baby Tilly
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 369 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 183 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал рами 
Hi-TEN сталь
Амортизація
Рігід (без амортизаторів)
Вікова група 
від 6 до 9 років
Батьківська ручка
Немає
АРТИКУЛ
BT-CB-0038
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велосипед дитячий Baby Tilly Explorer - 20 ", срібний (BT-CB-0038) підходить для дітей 5-9 років. Зниження рама велосипеда робить його більш зручним, а регульований кермо дає можливість піднімати або відпускати його в залежності від росту дитини. На кермі розташовані дзеркальце заднього виду, дзвінок і переднє гальмо - все найнеобхідніші аксесуари, що імітують стиль велосипеда для дорослих. Велосипед оснащений невеликим заднім багажником, а обидва його колеса захищені металевими крилами. його стиль дуже стриманий і відповідає уявленням про сучасну спортивній моді. Він зроблений в одному кольорі - срібному, завдяки чому виглядає дуже стильно.
Велосипед дитячий Baby Tilly Explorer - 20 ", срібний (BT-CB-0038) з додатковими тренувальними коліщатками дозволить дитині поступово освоювати їзду на двох колесах. Надалі, знявши коліщатка, можна навчати його вмінню утримувати рівновагу і правильне положення спини. Цей красивий велосипед підходить, як дівчаткам, так і хлопчикам. Купуючи цей велосипед, ви піклуєтеся не тільки про веселих іграх дитини в колі однолітків, але також про його фізичному розвитку - їзда на велосипеді, як добре відомо, тренує всі групи м'язів і формує гарну поставу

Особливості велосипеда:
- дитячий;
- для дітей 6-8 років;
- низька зручна рама;
- яскраве забарвлення;
- передній ручне гальмо;
- задній ножні гальма;
- хромований регульований кермо BMX;
- захист ланцюга;
- регульована висота сидіння;
- наявність додаткових пластикових коліщат;
- Дзеркало заднього виду;
- дзвінок на кермі;
- задній багажник;
- надійний;
- зручний;
- сучасний стиль;
- прекрасний подарунок дитині.

Велосипед дитячий Baby Tilly Explorer 20 "BT-CB-0038 - стильний, надійний, зручний!

Характеристики:
Діаметр колеса:
20 ".
Кількість швидкостей: 1.
Рама цілісна.
Гальма: передній ручний, задній ножний.
Колір: червоний з чорним / малиновий з срібним / помаранчевий з чорним / блакитний з синім.


Виробник: Baby Tilly (Китай).

Baby Tilly - один з лідерів ринку іграшок і дитячих товарів високої якості. Компанія виробляє широкий асортимент пластикових іграшок, м'які іграшки, спортивні товари для дітей, двоколісні і триколісні велосипеди, коляски, стільчики для годування і ходунки. Матеріал, з якого виробляються ці товари, відповідає сучасним екологічним вимогам.


Велосипед дитячий Baby Tilly Explorer - 20 ", срібний (BT-CB-0038) купити за вигідною ціною 1 369 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Детские велосипеды таких виробників, як наприклад: Baby Tilly в магазині terrasport.ua
Велосипед дитячий Baby Tilly Explorer - 20 ", срібний (BT-CB-0038)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велосипед дитячий Baby Tilly Explorer - 20 ", срібний (BT-CB-0038)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі велосипеди

Давно мрієте зайнятися спортом? Велосипед дитячий Baby Tilly Explorer - 20 ", срібний (BT-CB-0038) буде Вашим першим кроком. В « Дитячі велосипеди » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі велосипеди здивує Вас своєю якістю. Велосипед дитячий Formula Cream 2021 18 чорний, рама - 9 "(OPS-FRK-18-090) , Велосипед дитячий Formula Cream 2021 18 чорний, рама - 9 "(OPS-FRK-18-090) і Велосипед дитячий Formula Cream 2021 18 чорний, рама - 9 "(OPS-FRK-18-090) від знаменитих світових виробників 1026 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі велосипеди . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Дитячі велосипеди . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн