Велосипед дитячий Baby Tilly Барбі - 16 ", блакитний (BT-CB-0021)

КОД ТОВАРУ: 80936
  • Велосипед дитячий Baby Tilly Барбі - 16 ", блакитний (BT-CB-0021)
Велосипед дитячий Baby Tilly Барбі - 16
Особливості велосипеда: дитячий, для дітей 4-7 років, більше підходить для дівчаток, занижена рама, м'яке сідло, дуже яскраве забарвлення, передній ручне гальмо, задній ножні гальма, регульований кермо, захист ланцюга, регульована висота сидіння, наявність додаткових пластикових коліщат, гучний дзвінок, відбивачі, надійний, зручний, сучасний стиль, прекрасний подарунок дитині, кермо і крила хромовані. Діаметр колеса: 16 ". Кількість швидкостей: 1. Рама: сталева, цільна. Гальма: передній ручний, задній ножний. Вилка: RST DIRT T. Вага: 8 кг. Колір: блакитний з рожевим.
Baby Tilly
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 719 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 229 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал рами 
Hi-TEN сталь
Вікова група 
від 3 до 6 років
Батьківська ручка
Немає
АРТИКУЛ
BT-CB-0021
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велосипед дитячий Baby Tilly Барбі - 16 ", блакитний (BT-CB-0021) за своєю колірною гамою і стилю підходить більше, звичайно ж, для дівчаток. Його зручне сідло, широкий кермо, наявність заднього багажника, дзеркало заднього виду і гучний дзвінок обов'язково сподобаються дитині. Крім того, що конструкція велосипеда міцна, вона ще й безпечна. Велосипед укомплектований двома страхувальними коліщатками, які сприяють безстрашному катання дитини і поступового його звикання до утримання рівноваги. Ланцюг велосипеда закрита кольоровий панеллю і теж сприяє безпеці під час їзди.
Велосипед дитячий Baby Tilly Барбі - 16 ", блакитний (BT-CB-0021) зібраний на сталевий рамі, що забезпечує йому міцність протягом довгого часу. Завдяки регульованої його сідла і керма, він стане в нагоді не на один рік. Купуючи цей велосипед дитині в подарунок , ви можете не сумніватися, що робите правильно.

Особливості велосипеда:
- дитячий;
- для дітей 4-7 років;
- занижена рама;
- м'яке сідло;
- яскраве забарвлення;
- передній ручне гальмо;
- задній ножні гальма;
- регульований кермо;
- захист ланцюга;
- регульована висота сидіння;
- наявність додаткових пластикових коліщат;
- гучний дзвінок;
- відбивачі;
- задній багажник;
- надійний;
- зручний;
- сучасний стиль;
- прекрасний подарунок дитині.

Велосипед дитячий Tilly Барбі 16 "BT-CB-0021 - міцність, стиль, безпека!


Характеристики:

Діаметр колеса: 16 ".
Кількість швидкостей: 1.
Рама: сталева, цільна.
Гальма: передній ручний, задній ножний.
Колір: блакитний з рожевим.

Виробник: Baby Tilly (Китай).

Baby Tilly - один з лідерів ринку іграшок і дитячих товарів високої якості. Компанія виробляє широкий асортимент пластикових іграшок, м'які іграшки, спортивні товари для дітей, двоколісні і триколісні велосипеди, коляски, стільчики для годування і ходунки. Матеріал, з якого виробляються ці товари, відповідає сучасним екологічним вимогам.


Велосипед дитячий Baby Tilly Барбі - 16 ", блакитний (BT-CB-0021) купити за вигідною ціною 1 719 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Детские велосипеды таких торгових марок, як наприклад: Baby Tilly в електронному каталозі Терраспорт
Велосипед дитячий Baby Tilly Барбі - 16 ", блакитний (BT-CB-0021)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велосипед дитячий Baby Tilly Барбі - 16 ", блакитний (BT-CB-0021)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі велосипеди

Давно мрієте зайнятися спортом? Велосипед дитячий Baby Tilly Барбі - 16 ", блакитний (BT-CB-0021) буде Вашим першим кроком. В « Дитячі велосипеди » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі велосипеди здивує Вас своєю якістю. Велосипед дитячий Premier Enjoy 2015 - 20 ", червоний (TI-13917) , Велосипед дитячий Premier Enjoy 2015 - 20 ", червоний (TI-13917) і Велосипед дитячий Premier Enjoy 2015 - 20 ", червоний (TI-13917) від знаменитих світових виробників 1026 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі велосипеди . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дитячі велосипеди . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн