Велосипед дитячий Ardis Dakar BMX - 20 ", білий (A20BMX15)

КОД ТОВАРУ: 83793
  • Велосипед дитячий Ardis Dakar BMX - 20 ", білий (A20BMX15)
Велосипед дитячий Ardis Dakar BMX - 20
Особливості велосипеда: дитячий, для дітей від 5-ти років, для хлопчиків, стилізований під ралі-марафон Дакар, двоколісний, посилені колеса, сталева рама, ручний переднє гальмо, ножний задній гальмо, без амортизації, регульований хромований кермо BMX, зручні гріпси, крила, захист ланцюга, додаткові знімні коліщатка, світловідбивачі, дзвінок, багажник, дуже якісна фарбування. Рама: сталь. Переднє гальмо: ободной, Caliper. Заднє гальмо: гальмівна втулка Falcon. Додатково: прапорець, багажник, дзвінок, відбивачі, сталеві щитки, бічні колеса. Колесо: 20 ". Колір: білий глянець.
Ardis
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 398 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 320 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Матеріал рами 
Hi-TEN сталь
Амортизація
Рігід (без амортизаторів)
Вікова група 
від 6 до 9 років
Батьківська ручка
Немає
АРТИКУЛ
A20BMX15
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велосипед дитячий Ardis Dakar BMX - 20 ", білий (A20BMX15) розрахований на хлопчиків. Велосипед стилізований під ралі-марафон Дакар. Він зібраний на міцній сталевій рамі, яка характеризується хорошою зносостійкістю. Регульована висота керма, зручне регульоване сидіння, широкі педалі, крила, великі колеса з якісними покришками забезпечать дитині комфортне катання. Рама велосипеда, сідло, ободи і захист ланцюга пофарбовані в кольори, відповідні стилю гоночної екіпіровки.
Велосипед дитячий Ardis Dakar BMX - 20 ", білий (A20BMX15) оснащений знімними додатковими коліщатками, що дозволяють поступово освоювати навик утримування рівноваги і легко знімаються в разі непотрібності. Колеса велосипеда оснащені крилами, ланцюг закрита спеціальною панеллю. Надійна гальмівна система забезпечує своєчасне і безпечне гальмування. цей яскравий якісний велосипед стане найкращим подарунком дитині.

Особливості велосипеда:
- дитячий;
- для дітей від 5-ти років;
- для хлопчиків;
- стилізований під ралі-марафон Дакар;
- двоколісний;
- міцна рама;
- ручний переднє гальмо;
- ножний задній гальмо;
- без амортизації;
- регульований хромований кермо BMX;
- зручні гріпси;
- крила;
- захист ланцюга;
- багажник;
- додаткові знімні коліщатка;
- світловідбивачі;
- дзвінок;
- дуже якісна фарбування.


Велосипед дитячий Ardis Dakar BMX 20 "- кращий подарунок дитині!

Характеристики:
Рама: сталь.
Переднє гальмо: ободной, Caliper.
Заднє гальмо: гальмівна втулка Falcon.
Додатково: прапорець, багажник, дзвінок, відбивачі, сталеві щитки, бічні колеса.
Колесо: 20 ".
Колір: білий глянець.

Виробник: Ардіс (Україна).
Компанія Ardis - великий український виробник велосипедів груп MTB, AMT, CTB, а також, дорожніх і дитячих велосипедів. Продукти під цією торговою маркою добре відомі як в Україні, так і за її межами. Партнерами компанії є такі всесвітньо відомі виробники спортивних товарів як Zoom, Shimano, Kmc chains, Quando hubs, Neco. Асортимент продукції компанії Ardis здатний задовольнити потреби найвимогливіших і вимогливих велосипедистів різного віку. Фахівці компанії постійно ведуть розробки, пов'язані з удосконаленням якості та дизайну виробів, в наслідок надають повний спектр послуг з обслуговування, ремонту вироби, а також розгорнуто і кваліфіковано відповідають на будь-які питання по використанню придбаного велосипеда. Всі вироби сертифіковані і відповідають світовим стандартам безпеки, якості та надійності. Товари від бренду Ardis - це велосипеди, що володіють винятковими експлуатаційними показниками, стильним дизайном, і все це - за цілком демократичною ціною.


Велосипед дитячий Ardis Dakar BMX - 20 ", білий (A20BMX15) купити по реально виправданою вартості 2 398 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Детские велосипеды таких брендів, як наприклад: Ardis в інтернет каталозі Терраспорт
Велосипед дитячий Ardis Dakar BMX - 20 ", білий (A20BMX15)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велосипед дитячий Ardis Dakar BMX - 20 ", білий (A20BMX15)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі велосипеди

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Велосипед дитячий Ardis Dakar BMX - 20 ", білий (A20BMX15) допоможе досягти мети. В « Дитячі велосипеди » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Дитячі велосипеди порадує Вас високою якістю. Велосипед дитячий Profi - 18 ", червоний (P 1821) , Велосипед дитячий Profi - 18 ", червоний (P 1821) і Велосипед дитячий Profi - 18 ", червоний (P 1821) від кращих світових брендів 1026 Ви побачите в нашій категорії Дитячі велосипеди . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Дитячі велосипеди . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн