Велосипед детский 12 "Pride Glider 12 2020 (SKD-25-32)

КОД ТОВАРУ: 360789
  • Велосипед детский 12 "Pride Glider 12 2020 (SKD-25-32)
Велосипед детский 12
Легкий і комфортний дитячий велосипед Pride GLIDER на 12 "колесах - це найкращий подарунок своїй дитині. Унікальна геометрія, зручна посадка, ручні гальма і легкий хід байка зроблять його фаворитом вашої дитини. Велосипед GLIDER зібраний на рамі зі сплаву алюмінію. Це легкий і міцний матеріал, який забезпечує низький вага (5,5 кг) і величезний запас міцності. При реєстрації на сайті виробника вашого дитячого велосипеда, ви отримаєте на нього п'ятирічну гарантію, що більше ніж удвічі перекриває термін експлуатації. Тому, якщо ви переживаєте про якість, то тут воно гарантовано високу. Колеса велосипеда складаються з спиць, ободів і втулок. Вони хоч і не так ефектно виглядають, як литі диски на велосипеді, проте, набагато практичніше останніх. Легкі алюмінієві обода і втулки на промислових підшипниках забезпечать міцність коліс і відмінний накат. Промислові підшипники у втулках коліс дитячого велосипеда - це те, чим компанія Pride вигідно відрізняється на тлі своїх конкурентів. Такі підшипники не потребують обслуговування, а ресурс у них для дитячого велосипеда неможливо величезний. Комфорт їзди забезпечується за рахунок зручного сідла, м'яких ручок керма з бічними обмежувачами і широких, високопрофільних покришок. Останні не тільки дадуть хорошу прохідність, але заберуть на себе частину тряски від нерівностей дорожнього покриття. Трансмісія на цьому мотоциклі максимально надійна і не вбиває - одношвидкісна. Щоб штанини дитини не догодили в ланцюг, вона прикрита пластиковим рокринг. Гальма тут типу V-Brake. Тобто зупиняють велосипед, притискаючи гальмівні колодки до боковин ободів. Це прості і надійні гальма, так що до них не виникне питань протягом експлуатації. Беговел Pride GLIDER допоможе прищепити дитині любов до спорту і активного способу життя. Рама - PRIDE алюміній 6061Т 12 '' Вилка - PRIDE алюміній 6061Т 12 '' Передня втулка - PRIDE, ПРОМПІДШИПНИК, алюміній Шатуни - Samox 89мм, 25T, алюміній Гальма - ободниє v-brake Обода - алюмінієві, одинарні, 20мм Покришки - слик Kenda 12 '' х1,75 Гріпси - гумові з бічним захистом Руль - PRIDE 420мм, алюміній Підсідельна труба - 25,4х200мм, алюміній Вага - 5,5 кг (в розмірі М)
Pride
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
12 000 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1602 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Матеріал рами 
Високоякісний алюміній
Діаметр коліс
12 "
Тип гальм 
V-brake
Амортизація
Рігід (без амортизаторів)
Вікова група 
від 3 до 6 років
Батьківська ручка
Немає
АРТИКУЛ
SKD-25-32
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Легкий і комфортний дитячий велосипед Pride GLIDER на 12 "колесах - це найкращий подарунок своїй дитині. Унікальна геометрія, зручна посадка, ручні гальма і легкий хід байка зроблять його фаворитом вашої дитини. Велосипед GLIDER зібраний на рамі зі сплаву алюмінію. Це легкий і міцний матеріал, який забезпечує низький вага (5,5 кг) і величезний запас міцності. При реєстрації на сайті виробника вашого дитячого велосипеда, ви отримаєте на нього п'ятирічну гарантію, що більше ніж удвічі перекриває термін експлуатації. Тому, якщо ви переживаєте про якість, то тут воно гарантовано високу. Колеса велосипеда складаються з спиць, ободів і втулок. Вони хоч і не так ефектно виглядають, як литі диски на велосипеді, проте, набагато практичніше останніх. Легкі алюмінієві обода і втулки на промислових підшипниках забезпечать міцність коліс і відмінний накат. Промислові підшипники у втулках коліс дитячого велосипеда - це те, чим компанія Pride вигідно відрізняється на тлі своїх конкурентів. Такі підшипники не потребують обслуговування, а ресурс у них для дитячого велосипеда неможливо величезний. Комфорт їзди забезпечується за рахунок зручного сідла, м'яких ручок керма з бічними обмежувачами і широких, високопрофільних покришок. Останні не тільки дадуть хорошу прохідність, але заберуть на себе частину тряски від нерівностей дорожнього покриття. Трансмісія на цьому мотоциклі максимально надійна і не вбиває - одношвидкісна. Щоб штанини дитини не догодили в ланцюг, вона прикрита пластиковим рокринг. Гальма тут типу V-Brake. Тобто зупиняють велосипед, притискаючи гальмівні колодки до боковин ободів. Це прості і надійні гальма, так що до них не виникне питань протягом експлуатації. Беговел Pride GLIDER допоможе прищепити дитині любов до спорту і активного способу життя.

Характеристики:

  • Рама - PRIDE алюміній 6061Т 12 ''
  • Вилка - PRIDE алюміній 6061Т 12 ''
  • Передня втулка - PRIDE, ПРОМПІДШИПНИК, алюміній
  • Шатуни - Samox 89мм, 25T, алюміній
  • Гальма - ободниє v-brake
  • Обіду - алюмінієві, одинарні, 20мм
  • Покришки - слик Kenda 12''х1,75
  • Гріпси - гумові з бічним захистом
  • Кермо - PRIDE 420мм, алюміній
  • Підсідельна труба - 25,4х200мм, алюміній
  • Вага - 5,5 кг (в розмірі М)
  • Електричний привід - немає
  • Колір велосипеда: Зелений
Виробник: Pride

Велосипед детский 12 "Pride Glider 12 2020 (SKD-25-32) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 12 000 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Детские велосипеды таких торгових марок, як наприклад: Pride в онлайн каталозі Терра Спорт
Велосипед детский 12 "Pride Glider 12 2020 (SKD-25-32)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велосипед детский 12 "Pride Glider 12 2020 (SKD-25-32)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі велосипеди

Давно планували зайнятися фігурою? Велосипед детский 12 "Pride Glider 12 2020 (SKD-25-32) допоможе на шляху до мети. В « Дитячі велосипеди » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі велосипеди обрадує Вас високою якістю. Велосипед дитячий Radius Pixie 2018 - 16 ", рама - 9", фіолетоий (SKD-74-59) , Велосипед дитячий Radius Pixie 2018 - 16 ", рама - 9", фіолетоий (SKD-74-59) і Велосипед дитячий Radius Pixie 2018 - 16 ", рама - 9", фіолетоий (SKD-74-59) від топових світових брендів 1026 Ви зможете побачити в нашій лінійці Дитячі велосипеди . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Дитячі велосипеди . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн