Веломобіль (кетткари) Kettler Le Mans Air

КОД ТОВАРУ: 27265
  • Веломобіль (кетткари) Kettler Le Mans Air
  • Веломобіль (кетткари) Kettler Le Mans Air - Фото №2
  • Веломобіль (кетткари) Kettler Le Mans Air - Фото №3
  • Веломобіль (кетткари) Kettler Le Mans Air - Фото №4
Веломобіль (кетткари) Kettler Le Mans Air
Особливості веломобіля: надійна сталева конструкція, просте і зрозуміле управління, оздоровлення на свіжому повітрі для Ваших дітей, рама з антикорозійним покриттям, можливість регулювати положення сидіння. Розмір: 115х67х68 см. Вага: 22,7 кг. Для дітей від 5-х до 9 років.
Kettler
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 725 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 631 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Вікова група
від 3 до 6 років
Місткість
одномісний
Максимально допустима вага
від 31 до 50 кг
АРТИКУЛ
8869-760
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Веломобіль (кетткари) Kettler Le Mans Air - подарунок, якому Ваша дитина буде безмежно радий! Це спортивна розвага, яке припаде до смаку, практично, будь-якому хлопчикові. Хто з нас в дитинстві не мріяв про невелику машині? Звичайно ж, більшість хотіла її. А веломобіль (кетткари) Kettler Le Mans Air здійснить цю мрію для Вашого сина або онука.
Цей веломобіль має міцну сталевою рамою і приводиться в рух педалями. Крім того, що їм легко управляти, він ще і безпечний для Вашої дитини. Ця модель була перевірена німецької технічною комісією TUV.
Веломобіль (кетткари) Kettler Le Mans Air має надійну ручну систему гальмування, якій, до того ж, легко користуватися. Додатковою перевагою є можливість від'єднувати педалі від коліс, що буде корисно, коли Ви штовхаєте веломобіль з сидячим в них дитиною.

Особливості веломобіля:
- надійна сталева конструкція;
- просте і зрозуміле управління;
- оздоровлення на свіжому повітрі для Ваших дітей;
- рама з антикорозійним покриттям;
- можливість регулювати положення сидіння.

Веломобіль (кетткари) Kettler Le Mans Air - Ваш син буде радий такому подарунку!

Характеристики:
Розмір:
115х67х68 см.
Рекомендований вага дитини: до 50 кг.
Колеса: гумові, надувні.
Колір: червоний.
Вага: 22,7 кг.

Для дітей від 5-х до 9 років.

Виробник: Kettler.
Компанія Kettler була заснована в 1949 році і першими товарами, випущеними в 1969 році, були спортивні тренажери. На сьогоднішній день, Kettler виробляє різні види тренажерів, обладнання для настільного тенісу, дачні меблі і спортивні товари для дітей. Вся продукція компанії розроблена з урахуванням останніх технологій і з використанням високоякісних матеріалів.


Веломобіль (кетткари) Kettler Le Mans Air купити за вигідною ціною 4 725 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Детские автомобили таких торгових марок, як наприклад: Kettler в інтернет-магазині Терраспорт
Веломобіль (кетткари) Kettler Le Mans Air Веломобіль (кетткари) Kettler Le Mans Air - Фото №2 Веломобіль (кетткари) Kettler Le Mans Air - Фото №3 Веломобіль (кетткари) Kettler Le Mans Air - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Веломобіль (кетткари) Kettler Le Mans Air"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі автомобілі

Давно мрієте зайнятися спортом? Веломобіль (кетткари) Kettler Le Mans Air буде Вашим першим кроком. В « Дитячі автомобілі » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі автомобілі здивує Вас своєю якістю. Самокат-каталка (Езі Роллер) EZR EzyRoller classic neon red (EZR1NR) , Самокат-каталка (Езі Роллер) EZR EzyRoller classic neon red (EZR1NR) і Самокат-каталка (Езі Роллер) EZR EzyRoller classic neon red (EZR1NR) від знаменитих світових виробників 3607 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі автомобілі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дитячі автомобілі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн