Велокомпьютер бездротової Green Cycle GCC-313T 13F

КОД ТОВАРУ: 139573
  • Велокомпьютер бездротової Green Cycle GCC-313T 13F
  • Велокомпьютер бездротової Green Cycle GCC-313T 13F - Фото №2
Велокомпьютер бездротової Green Cycle GCC-313T 13F
Тип: бездротовий. Колір білий. Функції: поточна швидкість, середня швидкість, порівняння середньої з поточною швидкістю, час поїздки, відстань за одну поїздку, загальний пробіг, час 12/24 години, автовимкнення, лічильник калорій, підсвічування, датчик температури, можливість роботи з двома велосипедами, загальний пробіг для велосипеда 1 і велосипеда 2.
Green Cycle
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
АРТИКУЛ
COM-99-56
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велокомпьютер бездротової Green Cycle GCC-313T 13F - модель, яка використовується під час їзди на велосипеді. Комп'ютер поєднується з будь-яким велосипедом. Він зручно кріпиться на кермо або винос керма і не злітає під час руху. Модель легка і компактна, управляти комп'ютером зручно під час їзди. Він оснащений усіма необхідними функціями, які стануть в нагоді в дорозі. Комп'ютер має хорошу автономність.

особливості:
- Хороша автономність;
- Чи поєднується з будь-яким велосипедом;
- Легкість перемикання функцій;
- Основні функції для поїздки.

Характеристики:
Робота: бездротовий;
Колір: білий;
Функції: поточна швидкість, середня швидкість, порівняння середньої з поточною швидкістю, час поїздки, відстань за одну поїздку, загальний пробіг, час 12/24 години, автовимкнення, лічильник калорій, підсвічування, датчик температури, можливість роботи з двома велосипедами, загальний пробіг для велосипеда 1 і велосипеда 2.

Виробник: Green Cycle (Україна).
Українська компанія з'явилася відносно недавно на ринку. Але вона набирає популярність завдяки гарній ціновій політиці в поєднанні з якістю товару. Фірма впроваджує нові технології і виступає за екологічно чистий транспорт, тому компанія займається велосипедами і їх комплектуючими.

Велокомпьютер бездротової Green Cycle GCC-313T 13F купити по реально виправданою вартості 0 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Велонавигаторы и велокомпьютеры таких брендів, як наприклад: Green Cycle в інтернет каталозі Терраспорт
Велокомпьютер бездротової Green Cycle GCC-313T 13F Велокомпьютер бездротової Green Cycle GCC-313T 13F - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велокомпьютер бездротової Green Cycle GCC-313T 13F"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Велокомпьютер бездротової Green Cycle GCC-313T 13F допоможе досягти мети. В « Велонавігатори і велокомп'ютери » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Велонавігатори і велокомп'ютери порадує Вас високою якістю. Велокомпьютер бездротової Cannondale IQ200 11F темно-сірий , Велокомпьютер бездротової Cannondale IQ200 11F темно-сірий і Велокомпьютер бездротової Cannondale IQ200 11F темно-сірий від кращих світових брендів 3946 Ви побачите в нашій категорії Велонавігатори і велокомп'ютери . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Велонавігатори і велокомп'ютери . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн