Велокомпьютер бездротової Cannondale IQ300 18F

КОД ТОВАРУ: 139569
  • Велокомпьютер бездротової Cannondale IQ300 18F
Велокомпьютер бездротової Cannondale IQ300 18F
Тип: бездротовий. Колір чорний. Функції: поточна швидкість, середня швидкість, максимальна швидкість, порівняння середньої та поточної швидкості, одометр (загальний пробіг), дистанція в шляху, час у дорозі, загальний час, годинник, автозапуск обліку показників, автовимкнення, два стани енергозбереження, облік показників на 2 велосипеда, температура, індикатор низького заряду батареї, підсвічування, споживання калорій.
Cannondale
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 307 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 174 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
COM-12-04
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велокомпьютер бездротової Cannondale IQ300 18F - модель, яка потрібна спортсменам, які займаються спортом. Велокомпьютер кріпиться на кермо або винос велосипеда і має вісімнадцять функцій-показників руху. Він універсальний. Велокомп'ютер зручно управляти, він бездротової. Модель має хорошу автономність і великі цифри на екрані.

особливості:
- Хороша автономність;
- Чи поєднується з будь-яким велосипедом;
- Легкість перемикання функцій;
- Велика кількість функцій.

Характеристики:
Тип: бездротовий;
Колір: чорний;
Функції: поточна швидкість, середня швидкість, максимальна швидкість, порівняння середньої та поточної швидкості, одометр (загальний пробіг), дистанція в шляху, час у дорозі, загальний час, годинник, автозапуск обліку показників, автовимкнення, два стани енергозбереження, облік показників на 2 велосипеда, температура, індикатор низького заряду батареї, підсвічування, споживання калорій.

Виробник: Cannondale (США).
Компанія займається виробництвом велосипедів. Перші моделі сучасних товарів для велоспорту розробила саме ця фірма. На світовий ринок вони вийшли в 1983 році і з тих пір займають лідируючі позиції. Компанія випускає не тільки велосипеди, але і аксесуари до них. Виробник стежить за якістю і точно знає, що потрібно спортсменам.

Велокомпьютер бездротової Cannondale IQ300 18F підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 307 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Велонавигаторы и велокомпьютеры таких торгових марок, як наприклад: Cannondale в онлайн каталозі Терра Спорт
Велокомпьютер бездротової Cannondale IQ300 18F

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велокомпьютер бездротової Cannondale IQ300 18F"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Велонавігатори і велокомп'ютери

Давно планували зайнятися фігурою? Велокомпьютер бездротової Cannondale IQ300 18F допоможе на шляху до мети. В « Велонавігатори і велокомп'ютери » є все, що необхідно спортсмену. Велонавігатори і велокомп'ютери обрадує Вас високою якістю. Велокомпьютер Sigma Sport BC 7.16 (SD07160) , Велокомпьютер Sigma Sport BC 7.16 (SD07160) і Велокомпьютер Sigma Sport BC 7.16 (SD07160) від топових світових брендів 3946 Ви зможете побачити в нашій лінійці Велонавігатори і велокомп'ютери . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Велонавігатори і велокомп'ютери . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн