Обважнювачі для рук Torneo 2 шт по 2 кг

КОД ТОВАРУ: 25215
  • Обважнювачі для рук Torneo 2 шт по 2 кг
Обважнювачі для рук Torneo 2 шт по 2 кг
Особливості обважнювачів: Неопренове покриття. Фіксація: липучка. Вага кожного утяжелителя: 2 кг. Колір: синій з чорним.
Torneo
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
269 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 36 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Призначення
Для рук
Наповнювач
Залізний пісок
АРТИКУЛ
A-122
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Обважнювачі 2 шт по 2 кг Torneo представлят собою дуже зручну манжету вагою 2 кг, яку під час тренування можна кріпити як на кісточку, так і на зап'ясті. Дуже зручний фіксатор (липучка) дозволяє з легкістю регулювати щільність прилягання утяжелителя.
Обважнювачі 2 шт по 2 кг Torneo мають Неопренове покриття і виконані в дуже стриманій колірній гаммі переважає синій колір. Підходить всім, хто звик стежити за своєю фізичною формою.

Особливості обважнювачів:
- Неопренове покриття;
- фіксація: липучка.

Обважнювачі 2 шт по 2 кг Torneo - для всіх, хто любить тримати себе в формі!

характерстікі:
Вага: 2 шт по 2 кг.
Покриття: неопрен.
Колір: синій з чорним.

Виробник: Torneo.
Torneo позиціонує себе як бренд доступний кожному. Використання їм у виробництві лише сучасних технологій і матеріалів сприяє тому, що якість спортивних тренажерів і аксесуарів Torneo залишається на хорошому рівні, не поступається європейському. Тренажери виготовлені цим брендом відрізняються простотою в управлінні і ергономічністю, що дозволяє їм вписуватися в будь-який інтер'єр.


Обважнювачі для рук Torneo 2 шт по 2 кг купити за вигідною ціною 269 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Утяжелители таких торгових марок, як наприклад: Torneo в інтернет-магазині Терраспорт
Обважнювачі для рук Torneo 2 шт по 2 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Обважнювачі для рук Torneo 2 шт по 2 кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Обважнювачі

Давно мрієте зайнятися спортом? Обважнювачі для рук Torneo 2 шт по 2 кг буде Вашим першим кроком. В « Обважнювачі » є все, що необхідно спортсмену. Обважнювачі здивує Вас своєю якістю. Обважнювачі-манжети ZLT 2 шт по 0.5 кг , Обважнювачі-манжети ZLT 2 шт по 0.5 кг і Обважнювачі-манжети ZLT 2 шт по 0.5 кг від знаменитих світових виробників 538 Ви знайдете в нашому розділі Обважнювачі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Обважнювачі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн