Утяжелитель для груші RDX

КОД ТОВАРУ: 92979
  • Утяжелитель для груші RDX
Утяжелитель для груші RDX
Тип: на підлогу фіксатор-обважнювачі RDX. Матеріал: високоміцна шкіра Rex. Діаметр: 48 см. Ширина: 45 см. Висота: 10 см. Кріплення: сталеве кільце. Додатково: продається порожнім, можна наповнити піском.
RDX
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 115 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 149 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Матеріал
Шкіра
АРТИКУЛ
30108-rdx
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

RDX 30108 - утяжелитель для груші, виготовлений зі шкіри Rex високої якості. Даний підлоговий фіксатор-обважнювачі поєднується з усіма боксерськими мішками RDX. За допомогою моделі RDX 30108 ви зможете надійно закріпити важку грушу на підлозі, при цьому вам не потрібно буде просвердлювати будь-які отвори.
Утяжелитель для груші RDX має нейлоновими ременями і петлею з антикорозійним покриттям. Параметри даного утяжелителя підійдуть кожному: його ширина становить 45 см, висота - 10 см при діаметрі 48 см. Ви зможете наповнити даний утяжелитель піском, але продається він порожнім. Підходить для користування не тільки в приміщеннях, але і на вулиці.

Особливості утяжелителя:
- високоміцна шкіра Rex;
- ширина становить 45 см, висота - 10 см при діаметрі 48 см;
- надійна блискавка;
- нейлонові ремені;
- петля з антикорозійним покриттям.

Утяжелитель для груші RDX 30108 - твоя ідеальна екіпірування!

Характеристики:
Тип: на підлогу фіксатор-обважнювачі RDX.
Матеріал: високоміцна шкіра Rex.
Діаметр: 48 см.
Ширина: 45 см.
Висота: 10 см.
Кріплення: сталеве кільце.
Додатково: продається порожнім, можна наповнити піском.

Виробник: RDX (Великобританія).
У 1999 році у Великобританії була створена марка RDX Sports, яка випускала продукцію для боксу, муай-тай і ММА. Згодом RDX завоювала всесвітню популярність, ставши одним зі світових лідерів з виробництва одягу і боксерської екіпіровки.


Утяжелитель для груші RDX підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 115 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Боксерские груши таких торгових марок, як наприклад: RDX в онлайн каталозі Терра Спорт
Утяжелитель для груші RDX

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Утяжелитель для груші RDX"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Боксерські груші

Давно планували зайнятися фігурою? Утяжелитель для груші RDX допоможе на шляху до мети. В « Боксерські груші » є все, що необхідно спортсмену. Боксерські груші обрадує Вас високою якістю. Груша боксерська крапля RDX Red New - чорно-червона, 18-20 кг (2255_40261) , Груша боксерська крапля RDX Red New - чорно-червона, 18-20 кг (2255_40261) і Груша боксерська крапля RDX Red New - чорно-червона, 18-20 кг (2255_40261) від топових світових брендів 1478 Ви зможете побачити в нашій лінійці Боксерські груші . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Боксерські груші . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн