Набір для наповнення питної системи Source UTA-QMT kit синій

КОД ТОВАРУ: 151564
  • Набір для наповнення питної системи Source UTA-QMT kit синій
  • Набір для наповнення питної системи Source UTA-QMT kit синій - Фото №2
  • Набір для наповнення питної системи Source UTA-QMT kit синій - Фото №3
Набір для наповнення питної системи Source UTA-QMT kit синій
Тип: набір для питної системи. Комплектація: трубка, загубник, ковпачок, адаптер. Колір синій. Особливості набору: швидке і зручне наповнення водою; зручне використання; надійний, довговічний; має захисний ковпачок на силіконовому загубнику; оптимальна швидкість подачі води; поворот на 360 градусів; гнучка трубка з системою швидкого приєднання; адаптер.
Source
КУПИТИ
ЦІНА:
1 256 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 168 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
АРТИКУЛ
2501800000
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для наповнення питної системи Source UTA-QMT kit синій забезпечує швидке наповнення гідратора, не виймаючи його з рюкзака. Оснащений гнучкою трубкою з антибактеріальним компонентом і швидкою системою приєднання QMT. Має силіконовий загубник, оснащений спеціальним запірним механізмом, при якому подача води здійснюється за допомогою повороту його зовнішньої частини. Для наповнення системи водою, набір укомплектований адаптером, який одягається однією стороною на місце загубника, а інший на пляшку або кран.

Особливості набору:

- швидке і зручне наповнення водою;

- зручне використання;

- надійний, довговічний;

- має захисний ковпачок на силіконовому загубнику;

- оптимальна швидкість подачі води;

- поворот на 360 градусів;

- гнучка трубка з системою швидкого приєднання

- адаптер.

Характеристики:

Тип: набір для питної системи;

Комплектація: трубка, загубник, ковпачок, адаптер;

Колір: синій.

Виробник: Source (Ізраїль).

Source виробляє одні і найбільш затребуваних і високоякісних товарів, які використовуються в туризмі, різних видах спорту. Питні системи бренду створюються з використанням сучасних матеріалів і новітніх технологій, мають тривалий термін експлуатації.


Набір для наповнення питної системи Source UTA-QMT kit синій купити по які завищеною вартістю 1 256 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Питьевые системы таких брендів, як наприклад: Source в каталозі Терра Спорт
Набір для наповнення питної системи Source UTA-QMT kit синій Набір для наповнення питної системи Source UTA-QMT kit синій - Фото №2 Набір для наповнення питної системи Source UTA-QMT kit синій - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для наповнення питної системи Source UTA-QMT kit синій"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Питні системи

Давно планували зайнятися фігурою? Набір для наповнення питної системи Source UTA-QMT kit синій буде Вашим першим кроком. В « Питні системи » знайдеться все, що Вам знадобиться. Питні системи здивує Вас своєю якістю. Фільтр для води Cascade Designs TrailShot MicroFilter , Фільтр для води Cascade Designs TrailShot MicroFilter і Фільтр для води Cascade Designs TrailShot MicroFilter від знаменитих світових виробників 6573 Ви зможете побачити в нашій категорії Питні системи . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Питні системи . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн