Пристрій для контролю над харчуванням "Хрюшка-Дієтолог" Bradex

КОД ТОВАРУ: 78585
  • Пристрій для контролю над харчуванням "Хрюшка-Дієтолог" Bradex
  • Пристрій для контролю над харчуванням "Хрюшка-Дієтолог" Bradex - Фото №2
Пристрій для контролю над харчуванням
Особливості пристрою: оснащений вбудованим фотодатчиком, реагує на світло звуковим сигналом, зроблено у формі порося. Харчування: 2 батарейки типу ААА. Матеріал: пластик. Колір рожевий.
Bradex
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
137 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 18 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
KZ 0135
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пристрій для контролю над харчуванням "Хрюшка-Дієтолог" Bradex може послужити допоміжним способом в спробі трохи вгамувати свій апетит. Це невеликий свинка з вбудованим фотодатчиком реагує на світло відповідними звуками, і тому найдоцільніше залишати його в холодильнику, який висвітлюється в момент відкривання. Можливо, почувши попереджувальний сигнал, ви згадайте про даний собі слові - не їсти після шостої вечора.
Пристрій для контролю над харчуванням "Хрюшка-Дієтолог" Bradex займає мало місця і не потіснить продукти в холодильнику. Крім власної сили волі ви також можете використовувати цей веселий аксесуар, борючись з бажанням перекусити чого-небудь на ніч. Харчується цей свинка за рахунок 2 батарейок типу ААА.


Особливості пристрою:
- оснащений вбудованим фотодатчиком;
- реагує на світло звуковим сигналом;
- зроблено в формі порося.

Пристрій для контролю над харчуванням "Хрюшка-Дієтолог" Bradex - худніть з легкістю!

Характеристики:
Харчування: 2 батарейки типу ААА.
Матеріал: пластик.
Колір: рожевий.

Виробник: Bradex.
Головний офіс компанії Bradex знаходиться в Ізраїлі, а представництва розосереджені по багатьох країнах колишнього СНД і Європи. Продукція цієї компанії завоювала симпатії і високі оцінки покупців з усього світу. Товар даної марки гармонійно поєднує в собі оригінальність ідеї з простотою використання, надійний перевірений дизайн зі сміливістю новаторських рішень.


Пристрій для контролю над харчуванням "Хрюшка-Дієтолог" Bradex купити за вигідною ціною 137 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для красоты и здоровья таких торгових марок, як наприклад: Bradex в інтернет-магазині Терраспорт
Пристрій для контролю над харчуванням "Хрюшка-Дієтолог" Bradex Пристрій для контролю над харчуванням "Хрюшка-Дієтолог" Bradex - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пристрій для контролю над харчуванням "Хрюшка-Дієтолог" Bradex"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для краси та здоров'я

Давно мрієте зайнятися спортом? Пристрій для контролю над харчуванням "Хрюшка-Дієтолог" Bradex буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для краси та здоров'я » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для краси та здоров'я здивує Вас своєю якістю. Силіконовий ліф без бретель "Ідеальний бюст" Bradex , Силіконовий ліф без бретель "Ідеальний бюст" Bradex і Силіконовий ліф без бретель "Ідеальний бюст" Bradex від знаменитих світових виробників 1421 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для краси та здоров'я . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для краси та здоров'я . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн