Упори для віджимань Stein - (LPS-1211)

КОД ТОВАРУ: 401940
  • Упори для віджимань Stein - (LPS-1211)
  • Упори для віджимань Stein - (LPS-1211) - Фото №2
Упори для віджимань Stein - (LPS-1211)
Stein Push-Up Stand Упори для віджимань - призначені для виконання віджимань в положенні "від статі". Це ефективний, зручний, дуже компактний і простий, не вимагає спеціальної фізичної підготовки тренажер, який дозволяє зміцнювати і розвивати м'язи рук і плечового пояса. Упори для віджимань збільшують амплітуду. Нижня точка траєкторії віддаляється, збільшуючи навантаження, дозволяючи грудним і м'язів-синергистов працювати на 100%. Push-Up розроблений чемпіоном світу з віджиманням Джеком Заторське. Віджимання з Push-Up засновані на спеціальних вправах військово-морського флоту - всього за кілька хвилин Ви отримуєте повноцінне тренування! Регулярні вправи з допомогою Push-Up покращують тонус м'язів рук, грудей і плечового пояса. Поряд з чоловіками, жінкам також рекомендується використовувати упори для віджимання для поліпшення форми грудей і підтримання їх тонусу. Крім того підвищується загальна витривалість організму, тіло стає струнким і красивим. Ергономічна форма ручок дозволяє зап'ястя залишатися в випрямленій положенні, навантаження на суглоби стає мінімальною. Таким чином, тренування з Push up максимально безпечні! Роблячи звичайні віджимання від підлоги є ризик розтягнути кисті, зап'ястя і лікті. А опори для віджимань допоможуть виконувати ідеально вивірені віджимання, не розтягуючи суглоби. Установка упорів на різній відстані один від одного дає можливість тренувати різні групи м'язів грудей і плечей. Регулярні вправи з упорами Stein Push-Up Stand гарантують відмінний рельєф верхньої частини тулуба, розвивають руки, плечі і грудні м'язи, трицепси і м'язи спини, надають бажаний вид пресу і сідниць. Обертові упори для віджимань істотно поліпшують біомеханіку вправ - ручки тут обертаються навколо своєї осі. Додаткове обертання кистей під час виконання віджимань дозволяє створити ідеальні умови для максимальної нейром'язової іннервації м'язів грудей, викликаючи велике напруження м'язів грудей і плечей в порівнянні зі звичайними віджиманнями. Стійка конструкція гарантує безпеку і надійність під час виконання вправ. Ручки виконані з не ковзаючою матеріалу, що не викликає дискомфорт у використанні. Компактні і зручні в зберіганні.
Stein
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
364 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 49 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
LPS-1211
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Stein Push-Up Stand


Упори для віджимань - призначені для виконання віджимань в положенні "від статі". Це ефективний, зручний, дуже компактний і простий, не вимагає спеціальної фізичної підготовки тренажер, який дозволяє зміцнювати і розвивати м'язи рук і плечового пояса.

Упори для віджимань збільшують амплітуду. Нижня точка траєкторії віддаляється, збільшуючи навантаження, дозволяючи грудним і м'язів-синергистов працювати на 100%.

Push-Up розроблений чемпіоном світу з віджиманням Джеком Заторське. Віджимання з Push-Up засновані на спеціальних вправах військово-морського флоту - всього за кілька хвилин Ви отримуєте повноцінне тренування! Регулярні вправи з допомогою Push-Up покращують тонус м'язів рук, грудей і плечового пояса.


Поряд з чоловіками, жінкам також рекомендується використовувати упори для віджимання для поліпшення форми грудей і підтримання їх тонусу. Крім того підвищується загальна витривалість організму, тіло стає струнким і красивим.

Ергономічна форма ручок дозволяє зап'ястя залишатися в випрямленій положенні, навантаження на суглоби стає мінімальною. Таким чином, тренування з Push up максимально безпечні! Роблячи звичайні віджимання від підлоги є ризик розтягнути кисті, зап'ястя і лікті. А опори для віджимань допоможуть виконувати ідеально вивірені віджимання, не розтягуючи суглоби. Установка упорів на різній відстані один від одного дає можливість тренувати різні групи м'язів грудей і плечей. Регулярні вправи з упорами Stein Push-Up Stand гарантують відмінний рельєф верхньої частини тулуба, розвивають руки, плечі і грудні м'язи, трицепси і м'язи спини, надають бажаний вид пресу і сідниць.

Обертові упори для віджимань істотно поліпшують біомеханіку вправ - ручки тут обертаються навколо своєї осі. Додаткове обертання кистей під час виконання віджимань дозволяє створити ідеальні умови для максимальної нейром'язової іннервації м'язів грудей, викликаючи велике напруження м'язів грудей і плечей в порівнянні зі звичайними віджиманнями.


  • Стійка конструкція гарантує безпеку і надійність під час виконання вправ.
  • Ручки виконані з не ковзаючою матеріалу, що не викликає дискомфорт у використанні.
  • Компактні і зручні в зберіганні.


Виробник: Stein (Чехія)





    Упори для віджимань Stein - (LPS-1211) купити за вигідною ціною 364 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Упоры для отжиманий таких виробників, як наприклад: Stein в магазині terrasport.ua
    Упори для віджимань Stein - (LPS-1211) Упори для віджимань Stein - (LPS-1211) - Фото №2

    ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Упори для віджимань Stein - (LPS-1211)"

    На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
    Відмінний
    Додати відгук
    ВІДГУКИ0
    НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

    СХОЖІ

    ВСІ Упори для віджимань

    Давно мрієте зайнятися спортом? Упори для віджимань Stein - (LPS-1211) буде Вашим першим кроком. В « Упори для віджимань » є все, що необхідно спортсмену. Упори для віджимань здивує Вас своєю якістю. Упоры для отжиманий Sveltus (SLTS-2608) , Упоры для отжиманий Sveltus (SLTS-2608) і Упоры для отжиманий Sveltus (SLTS-2608) від знаменитих світових виробників 3298 Ви знайдете в нашому розділі Упори для віджимань . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Упори для віджимань . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
    • 096 585-73-33
    • 067 501-06-06
    АКЦІЇ!
    ПОКУПЦЮ
    • Контакти
    • Способи доставки замовлення
    • Способи оплати замовлення
    • Дізнатися статус замовлення
    • Про компанію
    • Наші клієнти
    • Наші бренди
    0
    0 грн