Набір еспандерів Way4you, 3 шт (w40133)

КОД ТОВАРУ: 363009
  • Набір еспандерів Way4you, 3 шт (w40133)
Набір еспандерів Way4you, 3 шт (w40133)
Характеристики: Набір з 3-х трубчастих еспандерів Комплектація - жовтий, зелений, червоний Навантаження - (2-5кг); (6-9кг); (9-12кг.) Довжина еспандера (без ручок) - 1.2 метра призначення: -Відновлення після травм -фітнес -домашні тренування -Подтягіванія і віджимання -ударна техніка -Борцовская техніка Універсальні еспандери для фітнесу з ручками від Way4you. Універсальні еспандери для фітнесу з ручками Way4you - це відмінний спортивний тренажер для людей, які хочуть постійно підтримувати своє тіло в ідеальній спортивній формі, наростити м'язову масу і скинути зайві калорії. Еспандери для фітнесу з ручками Way4you розрізняються на 5-ть видів еспандерів різної навантаження, які підійдуть для тренувань всіх груп м'язів. Еспандери для фітнесу Way4you з ручками можуть використовувати в своїх тренуваннях як професійні спортсмени так і початківці спортсмени. За своєю ефективністю і функціональності комплект еспандерів для фітнесу від Way4you з ручками може замінити повноцінне тренування в тренажерному залі. Головні переваги універсальних еспандерів для фітнесу з ручками від Way4you перед іншими еспандерами: 1) Еластичні трубки найвищої якості - зроблені з малазійського рідкого латексу з використанням передових технологій виробництва, що забезпечує максимальну міцність і еластичність. 2) Зручна функціональна ручка, яка дозволяє регулювати довжину еспандера, що дуже зручно для самих різних вправ. 3) Гарантія - ми даємо гарантію на еспандери для фітнесу Way4you бо впевнені в якості нашої продукції. Універсальні еспнадери для фітнесу від Way4you з ручками підійдуть: - Для тренувань будинку. Якщо у Вас немає можливості або часу тренуватися в тренажерному залі або можливо Ви просто любите тренування вдома під свою улюблену музику без зайвих сторонніх людей і черг до тренажера. - Для спортсменів, які люблять тренуватися з вільними селами. Еспандери для фітнесу від Way4you - це відмінний варіант тренувань у вільній вазі, вони дають плавне і одночасно наростаючу навантаження, що дає максимальний ефект для росту м'язів. - Для людей, які хочуть скинути зайві калорії і привести своє тіло в форму - багатофункціональні еспандери для фітнесу від Way4you ідеально підходять для інтенсивних тренувань, які збільшують витрату калорій в одиницю часу. - Для безпечних тренувань - плавна навантаження еспандерів для фітнесу Way4you знімає небажану навантаження з суглобів і сполучних тканин, а також виключає можливість отримання вивихів і розтягувань під час тренувань. Найлегші по навантаженню еспандери для фітнесу Way4you будуть ідеальним рішенням для людей, які проходять реабілітацію після травм опорно-рухового апарату.
Way4you
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 000 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 133 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий, Червоний, Зелений
Рівень жорсткості
Слабкий, Середній, Високий
АРТИКУЛ
w40133
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Універсальні еспандери для фітнесу з ручками від Way4you. Універсальні еспандери для фітнесу з ручками Way4you - це відмінний спортивний тренажер для людей, які хочуть постійно підтримувати своє тіло в ідеальній спортивній формі, наростити м'язову масу і скинути зайві калорії. Еспандери для фітнесу з ручками Way4you розрізняються на 5-ть видів еспандерів різної навантаження, які підійдуть для тренувань всіх груп м'язів. Еспандери для фітнесу Way4you з ручками можуть використовувати в своїх тренуваннях як професійні спортсмени так і початківці спортсмени. За своєю ефективністю і функціональності комплект еспандерів для фітнесу від Way4you з ручками може замінити повноцінне тренування в тренажерному залі.

Головні переваги універсальних еспандерів для фітнесу з ручками від Way4you перед іншими еспандерами:
  • Еластичні трубки найвищої якості - зроблені з малазійського рідкого латексу з використанням передових технологій виробництва, що забезпечує максимальну міцність і еластичність.
  • Зручна функціональна ручка, яка дозволяє регулювати довжину еспандера, що дуже зручно для самих різних вправ.
  • Гарантія - ми даємо гарантію на еспандери для фітнесу Way4you бо впевнені в якості нашої продукції.
Універсальні еспнадери для фітнесу від Way4you з ручками підійдуть:
  • Для тренувань будинку. Якщо у Вас немає можливості або часу тренуватися в тренажерному залі або можливо Ви просто любите тренування вдома під свою улюблену музику без зайвих сторонніх людей і черг до тренажера.
  • Для спортсменів, які люблять тренуватися з вільними селами. Еспандери для фітнесу від Way4you - це відмінний варіант тренувань у вільній вазі, вони дають плавне і одночасно наростаючу навантаження, що дає максимальний ефект для росту м'язів.
  • Для людей, які хочуть скинути зайві калорії і привести своє тіло в форму - багатофункціональні еспандери для фітнесу від Way4you ідеально підходять для інтенсивних тренувань, які збільшують витрату калорій в одиницю часу.
  • Для безпечних тренувань - плавна навантаження еспандерів для фітнесу Way4you знімає небажану навантаження з суглобів і сполучних тканин, а також виключає можливість отримання вивихів і розтягувань під час тренувань. Найлегші по навантаженню еспандери для фітнесу Way4you будуть ідеальним рішенням для людей, які проходять реабілітацію після травм опорно-рухового апарату.

Характеристики:

  • Набір з 3-х трубчастих еспандерів;
  • Комплектація - жовтий, зелений, червоний;
  • Навантаження - (2-5кг); (6-9кг); (9-12кг.);
  • Довжина еспандера (без ручок) - 1.2 метра.

Виробник: Way4you (Китай)


Набір еспандерів Way4you, 3 шт (w40133) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 000 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Многофункциональные эспандеры таких торгових марок, як наприклад: Way4you в онлайн каталозі Терра Спорт
Набір еспандерів Way4you, 3 шт (w40133)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір еспандерів Way4you, 3 шт (w40133)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Багатофункціональні еспандери

Давно планували зайнятися фігурою? Набір еспандерів Way4you, 3 шт (w40133) допоможе на шляху до мети. В « Багатофункціональні еспандери » є все, що необхідно спортсмену. Багатофункціональні еспандери обрадує Вас високою якістю. Еспандер-метелик Springos (FA0118) , Еспандер-метелик Springos (FA0118) і Еспандер-метелик Springos (FA0118) від топових світових брендів 2733 Ви зможете побачити в нашій лінійці Багатофункціональні еспандери . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Багатофункціональні еспандери . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн