Протеїн VPLab Ultra Women`s Protein, 500 г, Strawberry (2022-10-0478)

КОД ТОВАРУ: 539200
  • Протеїн VPLab Ultra Women`s Protein, 500 г, Strawberry (2022-10-0478)
  • Протеїн VPLab Ultra Women`s Protein, 500 г, Strawberry (2022-10-0478) - Фото №2
Протеїн VPLab Ultra Women`s Protein, 500 г, Strawberry (2022-10-0478)
Це ідеальний жіночий повноцінний протеїновий коктейль з високоякісними натуральними інгредієнтами. Продукт призначений для підтримки втрати ваги, росту м’язової маси та відновлення. Цей сироватковий білковий коктейль забезпечує вас енергією з низьким вмістом вуглеводів і допомагає підтримувати активний спосіб життя. З низьким вмістом жиру, вуглеводів і білка з низьким вмістом цукру Допомагає схуднути Винятковий натуральний смак ULTRA WOMEN'S PROTEIN складається здебільшого з концентрату сироваткового білка, який є одним із найкращих білків для жінок. У зв'язку з тим, що білок є основним будівельним матеріалом для м'язів, настійно рекомендується вживати ULTRA WOMEN'S PROTEIN після тренування або відразу після кожної фізичної активності, щоб забезпечити м'язи білком, а також захистити м'язи від катаболічних процесів. Цей смачний і корисний протеїновий коктейль також можна вживати в будь-який час дня як здорову закуску, збагачену комплексом метаболізму та краси. У цьому протеїні немає доданого цукру та мало жиру. Посилений L-лізином, CLA, L-карнітином і гіалуроновою кислотою, він має ще більш позитивний вплив на процес схуднення та підтримку здоров’я шкіри, волосся та нігтів. Розроблений відповідно до найвищих стандартів, лише одна порція Ultra Women Protein забезпечує чистий білок, 1,2 г L-лізину та фантастичний апетитний смак.
VPLab
КУПИТИ
ЦІНА:
758 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 101 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Протеїни
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
2022-10-0478
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Це ідеальний жіночий повноцінний протеїновий коктейль з високоякісними натуральними інгредієнтами. Продукт призначений для підтримки втрати ваги, росту м’язової маси та відновлення. Цей сироватковий білковий коктейль забезпечує вас енергією з низьким вмістом вуглеводів і допомагає підтримувати активний спосіб життя.

З низьким вмістом жиру, вуглеводів і білка з низьким вмістом цукру
Допомагає схуднути
Винятковий натуральний смак

ULTRA WOMEN'S PROTEIN складається здебільшого з концентрату сироваткового білка, який є одним із найкращих білків для жінок. У зв'язку з тим, що білок є основним будівельним матеріалом для м'язів, настійно рекомендується вживати ULTRA WOMEN'S PROTEIN після тренування або відразу після кожної фізичної активності, щоб забезпечити м'язи білком, а також захистити м'язи від катаболічних процесів. Цей смачний і корисний протеїновий коктейль також можна вживати в будь-який час дня як здорову закуску, збагачену комплексом метаболізму та краси. У цьому протеїні немає доданого цукру та мало жиру.

Посилений L-лізином, CLA, L-карнітином і гіалуроновою кислотою, він має ще більш позитивний вплив на процес схуднення та підтримку здоров’я шкіри, волосся та нігтів.

Розроблений відповідно до найвищих стандартів, лише одна порція Ultra Women Protein забезпечує чистий білок, 1,2 г L-лізину та фантастичний апетитний смак.


Протеїн VPLab Ultra Women`s Protein, 500 г, Strawberry (2022-10-0478) купити за вигідною ціною 758 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Протеины таких виробників, як наприклад: VPLab в магазині terrasport.ua
Протеїн VPLab Ultra Women`s Protein, 500 г, Strawberry (2022-10-0478) Протеїн VPLab Ultra Women`s Protein, 500 г, Strawberry (2022-10-0478) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Протеїн VPLab Ultra Women`s Protein, 500 г, Strawberry (2022-10-0478)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Протеїни

Давно мрієте зайнятися спортом? Протеїн VPLab Ultra Women`s Protein, 500 г, Strawberry (2022-10-0478) буде Вашим першим кроком. В « Протеїни » є все, що необхідно спортсмену. Протеїни здивує Вас своєю якістю. Протеїн Biotech Hydro Whey Zero Lactose Free (500 г) , Протеїн Biotech Hydro Whey Zero Lactose Free (500 г) і Протеїн Biotech Hydro Whey Zero Lactose Free (500 г) від знаменитих світових виробників 493 Ви знайдете в нашому розділі Протеїни . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Протеїни . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн