Глютамин Ultimate Nutrition Glutapure (1000 г)

КОД ТОВАРУ: 18637
  • Глютамин Ultimate Nutrition Glutapure (1000 г)
Глютамин Ultimate Nutrition Glutapure (1000 г)
Допомагає підвищити суху масу тіла, щільність кісткової тканини, полегшити крепатуру. Сприяє виробленню організмом власного гормону росту. Регулює баланс азоту, допомагаючи підтримувати оптимальний темп росту м'язів, підвищує стійкість імунної системи і грає особливо важливу роль в забезпеченні здоров'я мозку, легенів і печінки.
Ultimate Nutrition
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
895 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 119 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Глютамін
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
45678
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

GlutaPure від Ultimate Nutrition містить тільки 100% чистий L-глютамін. Глютамин отримав загальне визнання завдяки тому, що підтримує і зберігає м'язову масу. На частку глютамина припадає понад 60% амінокислот в м'язовій тканині і більше 20% всіх амінокислот, що знаходяться в організмі людини. Під час стресових ситуацій (в число яких входить і інтенсивний тренінг) організм людини у великих кількостях втрачає глютамін. Ця втрата глютамина свідчить про настання катаболізму (т. Е. Руйнування м'язів).

Дослідження показали, що вживання глютамина в вигляді добавки здатне запобігти м'язові втрати завдяки позитивній ролі глютамина в процесі синтезу протеїну і його потужному анаболічну дію. Глютамин також впливає на метаболізм глюкози і регуляцію глюконеогенесіса. Глютамин перетворюється в глюкозу безпосередньо, без проміжних форм типу інсуліну або глікагена (це гормони, які регулюють рівень цукру в крові). Під час дієти, особливо під час низкоуглеводной дієти, прийом глютамина може помітно стимулювати втрату зайвої ваги і зберегти при цьому м'язову масу.

При регулярному прийомі GlutaPure Ultimate Nutrition:

·          прискорює синтез білка

·          постачає м'язові тканини поживними речовинами

·          прискорює процеси відновлення організму

·          накопичує глікоген в м'язових тканинах

·          підтримує нормальний рівень цукру в крові

·          сприяє виробленню гормону росту

·          зміцнює імунну систему

Кількість поживних речовин в одній порції (5 грам) продукту:

L-глютамин (exceeds USP) - 5 г

Рекомендації щодо застосування: 5 грам, запиваючи водою або соком, два або три рази на день на порожній шлунок. У дні тренувань прийомів одну порцію відразу після тренування.

Упаковка: 1000 г

Виробник: Ultimate Nutrition

 

Кращі продукти за доступною ціною!

 

Компанія Ultimate Nutrition була заснована в 1979 році. В кінці 70-х початку 80-х років, компанія Ultimate Nutrition була однією з перших компаній, хто випускав амінокислоти в таблетках, протеїнові порошки, вуглеводні суміші і різні види жироспалювачів. В кінці 80-х початку 90-х років компанія Ultimate Nutrition випустила кілька легендарних продуктів спортивного харчування. В середині 90-х компанія Ultimate Nutrition знову опинилася на піку, ставши однією з перших компаній, хто випустив сироватковий протеїн в пляшці. Сьогодні компанія Ultimate Nutrition продовжує випускати широку лінійку продуктів спортивного харчування, а її метою досі залишається створення високоякісних, ретельно досліджених продуктів за доступною ціною.


Глютамин Ultimate Nutrition Glutapure (1000 г) купити за вигідною ціною 895 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Аминокислоты таких торгових марок, як наприклад: Ultimate Nutrition в онлайн магазині Терра Спорт
Глютамин Ultimate Nutrition Glutapure (1000 г)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Глютамин Ultimate Nutrition Glutapure (1000 г)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Амінокислоти

Давно мрієте зайнятися спортом? Глютамин Ultimate Nutrition Glutapure (1000 г) буде Вашим першим кроком. В « Амінокислоти » є все, що необхідно спортсмену. Амінокислоти здивує Вас своєю якістю. Амінокомплекс Extrifit Bсаа 80000 Liquid (1000 мл) , Амінокомплекс Extrifit Bсаа 80000 Liquid (1000 мл) і Амінокомплекс Extrifit Bсаа 80000 Liquid (1000 мл) від знаменитих світових виробників 491 Ви знайдете в нашому розділі Амінокислоти . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Амінокислоти . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн