УФ-сушіння для нігтів Beurer MPE 38

КОД ТОВАРУ: 78052
  • УФ-сушіння для нігтів Beurer MPE 38
УФ-сушіння для нігтів Beurer MPE 38
Особливості УФ-сушіння: ідеальний для штучних нігтів, підходить для нігтів рук і ніг, функція таймера (2 хв.), Режим постійного включення, легко очищається завдяки знімній нижній пластині, дзеркальна внутрішня поверхня, надійне рівномірний вплив, поверхня не вимагає особливого догляду. В комплекті: 4 УФ-лампи по 9 Вт. Функція таймера: 2 хв.
Beurer
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 389 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 319 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
MPE 38
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

УФ-сушіння для нігтів Beurer MPE 38 використовується для моделювання штучних нігтів за допомогою УФ-отверждаємого гелю. Її можна використовувати для моделювання нігтів як на руках, так і на ногах.
УФ-сушіння для нігтів Beurer MPE 38 сконструйована в вигляді тунелю, що відображає плівка на внутрішній поверхні якого забезпечує рівномірне і надійне затвердіння нігтів. Для ефективності та зручності очищення і дезінфекції в УФ-суілке для нігтів передбачена знімна нижня пластина. Вона також полегшує установку і заміну люмінесцентних ламп. Наявність функції таймера підвищує зручність користування.

Особливості УФ-сушіння:
- ідеальний для штучних нігтів;
- підходить для нігтів рук і ніг;
- функція таймера (2 хв.);
- режим постійного включення;
- легко очищається завдяки знімній нижній пластині;
- дзеркальна внутрішня поверхня;
- надійне рівномірний вплив;
- поверхня не вимагає особливого догляду.

УФ-сушіння для нігтів Beurer MPE 38 - гарантує ідеальний догляд за штучними нігтями!

Характеристики:
В комплекті: 4 УФ-лампи по 9 Вт.
Функція таймера: 2 хв.


Виробник: Beurer (Німеччина).

Beurer - європейський лідер у виробництві техніки для здоров'я і комфорту.
Підлогові і кухонні ваги, масажери для тіла і для ніг, електрогрілки та прилади для косметології, термометри, тонометри і пульсометри. Завдяки широкому якісному асортименту Бойрер є ідеальним комплексним постачальником техніки для здоров'я і комфорту.


УФ-сушіння для нігтів Beurer MPE 38 підібрати і купити за реальною ціною 2 389 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Аксессуары для красоты и здоровья таких торгових марок, як наприклад: Beurer в електронному магазині Terra Sport
УФ-сушіння для нігтів Beurer MPE 38

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "УФ-сушіння для нігтів Beurer MPE 38"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для краси та здоров'я

Давно хочете зайнятися фігурою? УФ-сушіння для нігтів Beurer MPE 38 допоможе почати легко. В « Аксесуари для краси та здоров'я » є все, що Вам знадобиться. Аксесуари для краси та здоров'я обрадує Вас своєю надійністю. Картридж змінний для фотоепілятора Beurer HL 100 , Картридж змінний для фотоепілятора Beurer HL 100 і Картридж змінний для фотоепілятора Beurer HL 100 від кращих світових постачальників 1421 Ви зможете знайти в нашій лінійці Аксесуари для краси та здоров'я . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Аксесуари для краси та здоров'я . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн