Вудка з кільцями Shimano Speed Master CX 5 м 3-15 гр

КОД ТОВАРУ: 26316
  • Вудка з кільцями Shimano Speed Master CX 5 м 3-15 гр
Вудка з кільцями Shimano Speed Master CX 5 м 3-15 гр
Матеріал вудлища: HPC200 + Biofibre. Довжина: 5,00 м. Тест: 3-15 м Вага: 179 г. Особливості вудилища: кращий вибір для поплавковою лову, ідеальний підходить для професіоналів і любителів, миттєве дію вершинки при підсікання, комфортна рукоятка, відмінну якість Shimano.
Shimano
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 885 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 252 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал
Карбон
Довжина
4,3 - 5,0 м
Кастинг
до 16 г
АРТИКУЛ
SMCXTEGT450
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Вудка з кільцями Shimano Speed Master CX 5 м 3-15 гр - це снасть, яка зможе допомогти Вам збільшити улов і ефективність риболовлі в цілому. Ця вудка з поліпшеною серії Shimano. І вона володіє відмінним "Шимановским" якістю. Також ця модель дуже універсальна і підходить, практично, для будь-якої поплавковою лову, в ідеалі вона підійде спортсменам і просунутим любителям з амбіціями.
У цій вудці Ви знайдете чудові показники занедбаності і миттєве дію вершинки при підсікання.

Особливості вудилища:
- кращий вибір для поплавковою лову;
- ідеальний підходить для професіоналів і аматорів;
- миттєве дію вершинки при підсікання;
- комфортна рукоятка;
- відмінна якість Shimano.

Вудка з кільцями Shimano Speed Master CX 5 м 3-15 гр - зробіть Вашу рибалку ефективніше!

Характеристики:
Матеріал: HPC200 + Biofibre.
Довжина: 5,00 м.
Тест: 3-15 м
Вага: 179 г.

Виробник: Shimano.
Компанія Shimano була заснована в Японії в 1921 році. У 60-х роках спеціальне відділення компанії - Shimano Adachi - починає випуск рибальських спінінгів і котушок, а пізніше і інших рибальських товарів. На сьогоднішній день компанія Shimano вже майже півстоліття є провідним світовим виробником рибальських снастей і амуніції. Процес проектування і розробки рибальських снастей Shimano розвивався і відшліфовувався багато років. Вся продукція фірми відповідає стандарту 6-SIGMA - всього 4 бракованих вироби з мільйона випущених. Вибираючи Shimano, Ви вибираєте приголомшливе якість, доступну ціну, високу ступінь надійності і ефективності.


Вудка з кільцями Shimano Speed Master CX 5 м 3-15 гр купити за вигідною ціною 1 885 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Рыболовные удилища таких торгових марок, як наприклад: Shimano в електронному каталозі Терраспорт
Вудка з кільцями Shimano Speed Master CX 5 м 3-15 гр

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вудка з кільцями Shimano Speed Master CX 5 м 3-15 гр"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Вудка з кільцями Shimano Speed Master CX 5 м 3-15 гр буде Вашим першим кроком. В « Рибальські вудилища » є все, що необхідно спортсмену. Рибальські вудилища здивує Вас своєю якістю. Спінінг Shimano Catana CX 2.40H 20-50 г , Спінінг Shimano Catana CX 2.40H 20-50 г і Спінінг Shimano Catana CX 2.40H 20-50 г від знаменитих світових виробників 2629 Ви знайдете в нашому розділі Рибальські вудилища . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Рибальські вудилища . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн