Турнік розсувний Boxer 100-120 см

КОД ТОВАРУ: 84382
  • Турнік розсувний Boxer 100-120 см
Турнік розсувний Boxer 100-120 см
Турнік розсувний Boxer Box-3 - це чудовий снаряд для дійсно ефективних занять спортом. Уже багато років турнік є одним з найкращих снарядів для комплексних вправ. Правда не завжди можна дозволити собі вийти і провести тренування на вулиці, а особливо якщо за вікном зима. Тепер завдяки розсувним моделям турніків Boxer, з'явилася можливість тренування в домашніх умовах. Просто виберіть потрібний розмір, встановіть снаряд в отвір і приступайте до занять. За допомогою тренувань на турніку можна швидко розвинути і зміцнити м'язи спини, шиї, преса, рук і ніг.
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
591 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 79 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Максимальне навантаження
Інша
Тип кріплення
стаціонарний
АРТИКУЛ
Box-3
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Турнік розсувний Boxer Box -3 - це чудовий снаряд для дійсно ефективних занять спортом. Уже багато років турнік є одним з найкращих снарядів для комплексних вправ. Правда не завжди можна дозволити собі вийти і провести тренування на вулиці, а особливо якщо за вікном зима. Тепер завдяки розсувним моделям турніків Boxer, з'явилася можливість тренування в домашніх умовах. Просто виберіть потрібний розмір, встановіть снаряд в отвір і приступайте до занять. За допомогою тренувань на турніку можна швидко розвинути і зміцнити м'язи спини, шиї, преса, рук і ніг. Величезним плюсом даного снаряда є використання ваги власного тіла, що дозволяє займатися без додаткових пристосувань і швидко домогтися гарних результатів, включаючи повного контролю над своїм тілом. Також турнік сприяє розвитку і кращому функціонуванню кардіо і дихальної систем. Дана модель виготовлена з високоякісної сталі, що робить турнік вельми надійним і міцним. Турнік є компактним і зручним, як в зберіганні, так і в експлуатації.

Турніки розсувні Boxer - Ваш особистий спорт!

Характеристики:
Діаметр перекладини: 28 мм.
Довжина розсувного турніка: 100-120 см.
Максимальна вага користувача: 80 кг.

Комплектація:
- перекладина 1 шт .;
- регулювальна муфта 2 шт .;
- наполеглива планка 2 шт .;
- регулювальний гвинт 2 шт.

Виробник: Boxer sport line.


Турнік розсувний Boxer 100-120 см підібрати і купити за реальною ціною 591 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Турники и брусья таких торгових марок, як наприклад: в електронному магазині Terra Sport
Турнік розсувний Boxer 100-120 см

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Турнік розсувний Boxer 100-120 см"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Турніки і бруси

Давно хочете зайнятися фігурою? Турнік розсувний Boxer 100-120 см допоможе почати легко. В « Турніки і бруси » є все, що Вам знадобиться. Турніки і бруси обрадує Вас своєю надійністю. Тренажер-турник Sveltus Push and Pull (SLTS-2610) , Тренажер-турник Sveltus Push and Pull (SLTS-2610) і Тренажер-турник Sveltus Push and Pull (SLTS-2610) від кращих світових постачальників 4153 Ви зможете знайти в нашій лінійці Турніки і бруси . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Турніки і бруси . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн