Турнік наддверний Олімп чорний

КОД ТОВАРУ: 78219
  • Турнік наддверний Олімп чорний
Турнік наддверний Олімп чорний
Особливості турніка: класичний наддверний турнік, встановлюється над дверним або іншим співаємо, суцільнозварна конструкція, порошкове фарбування. Максимальне навантаження: 150 кг. Винос від стіни: 25 см. Висота: 23 см. Довжина: 70 см. Діаметр перекладини: 2,7 см. Колір: чорний.
Украина
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
440 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 59 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Максимальне навантаження
до 150 кг
Тип кріплення
стаціонарний
АРТИКУЛ
3643752
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Турнік наддверний Олімп чорний відноситься до універсальних снарядів, які допоможуть вам в домашніх умовах підтримувати хорошу спортивну форму. Щоденні підтягування на турніку допоможуть вам зміцнити кілька груп м'язів корпусу.
Турнік наддверний Олімп чорний являє собою суцільнозварну конструкцію з порошковим забарвленням. Кріплення турніка над дверним або іншим отвором не вимагає особливого уміння і спеціальних навичок, і здійснюється дуже просто.


Особливості турніка:
- класичний наддверний турнік;
- встановлюється над дверним або іншим отвором;
- суцільнозварна конструкція;
- порошкове фарбування.

характеристика:

Вага: 3 кг.
Максимальне навантаження: 150 кг.
Винос від стіни: 25 см.
Висота: 23 см.
Ширина: 70 см.
Діаметр перекладини: 2,7 см.
Колір: чорний.


Турнік встановлюється над дверним отвором або на стіні в двох можливих положеннях. Для кріплення в бетонні стіни використовується дюбель 10 * 100 і анкер 8 * 80,100. Для цегляних стін дюбель 10-12 * 120 і анкер 10 * 100,120. Дюбелі в комплект не входять.

Виробник: Україна.


Турнік наддверний Олімп чорний підібрати і замовити по які завищеною вартістю 440 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Турники и брусья таких торгових марок, як наприклад: Украина в онлайн каталозі Терра Спорт
Турнік наддверний Олімп чорний

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Турнік наддверний Олімп чорний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Турніки і бруси

Давно планували зайнятися фігурою? Турнік наддверний Олімп чорний допоможе на шляху до мети. В « Турніки і бруси » є все, що необхідно спортсмену. Турніки і бруси обрадує Вас високою якістю. Гумка для підтягувань (стрічка опору) Spokey Power II (920956), 8-15 кг , Гумка для підтягувань (стрічка опору) Spokey Power II (920956), 8-15 кг і Гумка для підтягувань (стрічка опору) Spokey Power II (920956), 8-15 кг від топових світових брендів 4153 Ви зможете побачити в нашій лінійці Турніки і бруси . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Турніки і бруси . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн