Тумба для кроссфіта (пліобокс) Way4you w40020

КОД ТОВАРУ: 331233
  • Тумба для кроссфіта (пліобокс) Way4you w40020
Тумба для кроссфіта (пліобокс) Way4you w40020
Характеристики Розмір: 50см * 60см * 75см Товщина фанери 15мм Матеріал: дерево і метал Усередині перегородка. Комплектація - 1шт. Вага 30 кг. виробництво way4you Максимальна вага користувача 300 кг. Бокс Пліометріческіе або пліо-бокс - є одним з основних снарядів для розвитку швидкості, швидкості і потужності спортсмена. У тренуваннях з пліо-боксом працюють швидкі, вибухові м'язи для розвитку м'язової сили і швидкості, ці вправи допомагають м'язам розвивати найбільше зусилля за найменший можливий проміжок часу. Одне з найбільш ефективних вправ з пліо-боксом, є встрибування на нього за умови мінімального часу перебування на підлозі. Подібні вправи можна робити з навантаженням, що підвищить ефективність тренування. Багато так само називають пліобокс - тумба для встрибування. Бо основна вправа це запрігіваніе на пліобокс. Включивши стрибки на тумбу в своє тренування, ви відразу відчуєте переваги цього тренування. Plyo Box є незамінним снарядом при тренування ніг. У плеобоксе way4you ми використовували найнадійнішу конструкцію. Кожна стінка вставляється пазами до стику стороні. Потім кожна сторона пліобокса прикручується за допомогою саморізів. Після цього всі боки шліфуються. Таким чином пліобокс витримує навантаження до 300 кг. І прослужить вам довгі роки. Для маркування висот сторін, ми використовуємо лазерне гравіювання. Так ви завжди будете знати на якій висоті встановлений пліобокс. Маркування проводитися лазером, це набагато надійніше ніж трафаретне нанесення. Так як трафаретне нанесення стирається дуже швидко. Лазерна ж гравірування прослужить вам довгі роки. Plyo Box продається в розібраному вигляді, всі кути і боки зашліфовані. Що запобігає травмуванню. Plyo Box виконаний за всіма міжнародними стандартами. Бокс Пліометріческіе активно застосовується в Кроссфіт і важкої атлетики.
Way4you
КУПИТИ
ЦІНА:
6 010 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 802 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
w40020
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тумба для кроссфіта (пліобокс) Way4you w40020 - є одним з основних снарядів для розвитку швидкості, швидкості і потужності спортсмена. У тренуваннях з пліо-боксом працюють швидкі, вибухові м'язи для розвитку м'язової сили і швидкості, ці вправи допомагають м'язам розвивати найбільше зусилля за найменший можливий проміжок часу. Одне з найбільш ефективних вправ з пліо-боксом, є встрибування на нього за умови мінімального часу перебування на підлозі. Подібні вправи можна робити з навантаженням, що підвищить ефективність тренування. Багато так само називають пліобокс - тумба для встрибування. Бо основна вправа це запрігіваніе на пліобокс. Включивши стрибки на тумбу в своє тренування, ви відразу відчуєте переваги цього тренування. Plyo Box є незамінним снарядом при тренування ніг. У плеобоксе way4you ми використовували найнадійнішу конструкцію. Кожна стінка вставляється пазами до стику стороні. Потім кожна сторона пліобокса прикручується за допомогою саморізів. Після цього всі боки шліфуються. Таким чином пліобокс витримує навантаження до 300 кг. І прослужить вам довгі роки. Для маркування висот сторін, ми використовуємо лазерне гравіювання. Так ви завжди будете знати на якій висоті встановлений пліобокс. Маркування проводитися лазером, це набагато надійніше ніж трафаретне нанесення. Так як трафаретне нанесення стирається дуже швидко. Лазерна ж гравірування прослужить вам довгі роки. Plyo Box продається в розібраному вигляді, всі кути і боки зашліфовані. Що запобігає травмуванню. Plyo Box виконаний за всіма міжнародними стандартами. Бокс Пліометріческіе активно застосовується в Кроссфіт і важкої атлетики.



Характеристики:

  • Тип: тумба для встрибування;
  • Розмір: 50 см х 60 см * 75 см;
  • Товщина фанери: 15 мм;
  • Матеріал: дерево і метал;
  • Вага пліобокса: 30 кг;
  • Максимальна вага користувача: 300 кг.


Виробник: Way4you (Китай).


Тумба для кроссфіта (пліобокс) Way4you w40020 купити по реально виправданою вартості 6 010 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Оборудование для Кроссфита таких брендів, як наприклад: Way4you в інтернет каталозі Терраспорт
Тумба для кроссфіта (пліобокс) Way4you w40020

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тумба для кроссфіта (пліобокс) Way4you w40020"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Устаткування для Кроссфіта

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Тумба для кроссфіта (пліобокс) Way4you w40020 допоможе досягти мети. В « Устаткування для Кроссфіта » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Устаткування для Кроссфіта порадує Вас високою якістю. Канат для кроссфіта RS170017-12 45 мм (12 м) , Канат для кроссфіта RS170017-12 45 мм (12 м) і Канат для кроссфіта RS170017-12 45 мм (12 м) від кращих світових брендів 4352 Ви побачите в нашій категорії Устаткування для Кроссфіта . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Устаткування для Кроссфіта . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн