Щітка для чищення питної системи Source Tube Brush Clean Kit

КОД ТОВАРУ: 151561
  • Щітка для чищення питної системи Source Tube Brush Clean Kit
  • Щітка для чищення питної системи Source Tube Brush Clean Kit - Фото №2
Щітка для чищення питної системи Source Tube Brush Clean Kit
Тип: щітка. Вид: для трубок питних систем. Матеріал: нержавіюча сталь, нейлон. Довжина: 102,5 см. Вага: 6 гр. Особливості щітки: для трубок питних систем; дріт з міцної нержавіючої сталі; очищає частина з нейлонових волокон; тривала експлуатація; забезпечує якісне очищення.
Source
КУПИТИ
ЦІНА:
626 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 84 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
2120100000A
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Щітка для чищення питної системи Source Tube Brush Clean Kit складається з дроту, виконаної в спиралевидной формі з наконечником з нейлонових волокон. Завдяки своїй довжині, дана модель оптимально очищає трубки питних систем з максимальною довжиною. Для більш зручного використання на другому кінці дроту передбачено кільце.

Особливості щітки:

- для трубок питних систем;

- дріт з міцної нержавіючої сталі;

- очищувальна частина з нейлонових волокон;

- тривала експлуатація;

- забезпечує якісне очищення.

Характеристики:

Тип: щітка;

Вид: для трубок питних систем;

Матеріал: нержавіюча сталь, нейлон;

Довжина: 102,5 см;

Вага: 6 гр.

Виробник: Source (Ізраїль).

Source виробляє одні і найбільш затребуваних і високоякісних товарів, які використовуються в туризмі, різних видах спорту. Питні системи бренду створюються з використанням сучасних матеріалів і новітніх технологій, мають тривалий термін експлуатації.


Щітка для чищення питної системи Source Tube Brush Clean Kit вибрати за доступною вартості 626 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Питьевые системы таких брендів, як наприклад: Source в каталозі магазина Terrasport
Щітка для чищення питної системи Source Tube Brush Clean Kit Щітка для чищення питної системи Source Tube Brush Clean Kit - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Щітка для чищення питної системи Source Tube Brush Clean Kit"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Питні системи

Давно хотіли зайнятися спортом? Щітка для чищення питної системи Source Tube Brush Clean Kit - це Ваш перший крок. В « Питні системи » є все, що знадобиться спортсмену. Питні системи здивує Вас своєю оригінальністю. Мішок для води Cascade Designs Dromedary Bag 57058 6 л , Мішок для води Cascade Designs Dromedary Bag 57058 6 л і Мішок для води Cascade Designs Dromedary Bag 57058 6 л від кращих світових виробників 6573 Ви можете знайти в нашій категорії Питні системи . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Питні системи . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн