Тренажер - турнік Iron Gym Xtreme Platinum IGXPLT (Оригінал)

КОД ТОВАРУ: 79052
  • Тренажер - турнік Iron Gym Xtreme Platinum IGXPLT (Оригінал)
  • Тренажер - турнік Iron Gym Xtreme Platinum IGXPLT (Оригінал) - Фото №2
  • Тренажер - турнік Iron Gym Xtreme Platinum IGXPLT (Оригінал) - Фото №3
  • Тренажер - турнік Iron Gym Xtreme Platinum IGXPLT (Оригінал) - Фото №4
  • Тренажер - турнік Iron Gym Xtreme Platinum IGXPLT (Оригінал) - Фото №5
Тренажер - турнік Iron Gym Xtreme Platinum IGXPLT (Оригінал)
Особливості турніка: універсальний, міцний каркас зі сталі, хромоване покриття, для виконання різних силових вправ, для підтягувань / віджимань, легко кріпиться в дверному отворі, легко знімається, не псує поверхню стіни, займає мало місця, легкий, розмір відповідає стандартній ширині дверного отвору , для використання вдома / на дачі / в офісі, зроблений з високоміцної сталі, зручні рукоятки, не вимагає інструментів для установки. Матеріал: сталь. Товщина стінки турніка: 1,5 мм. Ширина турніка: 0,93 м. Розмір в зібраному вигляді: 40х99х28 см. Вага тренажера: 4,2 кг. Допустима ширина / глибина дверних коробок: 60-80 см / 12-16 см. Допустима вага користувача: 100 кг.
Iron Gym
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 062 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 275 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Максимальне навантаження
до 120 кг
Тип кріплення
зйомний
АРТИКУЛ
IGXPLT
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Турнік дверний Iron Gym Xtreme Platinum IGXPLT підійде як для чоловіків, так і для жінок. Призначений для підтягувань, віджимань, зміцнення м'язів черевного преса, тренування м'язів рук і плечей. Цей компактний міцний тренажер дозволить вам зміцнити всі основні групи м'язів корпусу в домашніх умовах, замінюючи собою кілька дорогих тренажерів. Займаючись на ньому регулярно, ви зміцните і підвищите тонус біцепсів, трицепсів, м'язів, грудної клітки, спини, плечей і преса. Цей тренажер пристосований і для підтягувань, і для віджимань від підлоги. У першому випадку він встановлюється в дверному отворі, в другому - ставиться на підлогу. Його зручні поручні дозволяють зробити надійний хват.


Турнік дверний Iron Gym Xtreme Platinum IGXPLT розроблений з урахуванням останніх інновацій в області силових тренажерів. Турнік встановлюється в дверному отворі в лічені хвилини і при цьому абсолютно не вимагає ніякого свердління стін. Міцна сталева конструкція тренажера розрахована на користувача, чия вага не перевищує 120 кг. У комплект з тренажером входить інструкція по збірці і приклади найефективніших вправ. Цей тренажер можна використовувати не тільки вдома, але і брати його з собою на відпочинок, щоб завжди підтримувати свій м'язовий тонус в формі.


Особливості турніка:
- універсальний;
- для виконання різних силових вправ;
- легко кріпиться в дверному отворі;
- легко знімається;
- не вимагає інструментів для установки.
- не псує поверхню стіни;
- займає мало місця;
- легкий;
- розмір відповідає стандартній ширині дверного отвору;
- для використання вдома / на дачі / в офісі;
- зроблений з високоміцної сталі;
- зручні рукоятки.


Турнік дверний Iron Gym Xtreme Platinum IGXPLT - гарантія максимальної ефективності тренувань!


Характеристики:
Матеріал: сталь.
Товщина стінки турніка: 1,5 мм.
Ширина турніка: 0,93 м.
Розмір в зібраному вигляді: 40х99х28 см.
Вага тренажера: 4,2 кг.
Допустима ширина / глибина дверних коробок: 60-80 см / 12-16 см.
Допустима вага користувача: 100 кг.


Виробник: Iron Gym.

Iron Gym - відома торгова марка, яка розробляє компактні домашні тренажери. Якість цих тренажерів і їх ефективність високо цінують любителі фітнесу в усьому світі і досвідчені спортсмени різного віку.


Тренажер - турнік Iron Gym Xtreme Platinum IGXPLT (Оригінал) підібрати і купити за реальною ціною 2 062 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Турники и брусья таких торгових марок, як наприклад: Iron Gym в електронному магазині Terra Sport
Тренажер - турнік Iron Gym Xtreme Platinum IGXPLT (Оригінал) Тренажер - турнік Iron Gym Xtreme Platinum IGXPLT (Оригінал) - Фото №2 Тренажер - турнік Iron Gym Xtreme Platinum IGXPLT (Оригінал) - Фото №3 Тренажер - турнік Iron Gym Xtreme Platinum IGXPLT (Оригінал) - Фото №4 Тренажер - турнік Iron Gym Xtreme Platinum IGXPLT (Оригінал) - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тренажер - турнік Iron Gym Xtreme Platinum IGXPLT (Оригінал)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Турніки і бруси

Давно хочете зайнятися фігурою? Тренажер - турнік Iron Gym Xtreme Platinum IGXPLT (Оригінал) допоможе почати легко. В « Турніки і бруси » є все, що Вам знадобиться. Турніки і бруси обрадує Вас своєю надійністю. Тренажер-турник Sveltus Push and Pull (SLTS-2610) , Тренажер-турник Sveltus Push and Pull (SLTS-2610) і Тренажер-турник Sveltus Push and Pull (SLTS-2610) від кращих світових постачальників 4153 Ви зможете знайти в нашій лінійці Турніки і бруси . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Турніки і бруси . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн