Тренажер - турнік Iron Gym Express IGEXP (Оригінал)

КОД ТОВАРУ: 79049
  • Тренажер - турнік Iron Gym Express IGEXP (Оригінал)
  • Тренажер - турнік Iron Gym Express IGEXP (Оригінал) - Фото №2
  • Тренажер - турнік Iron Gym Express IGEXP (Оригінал) - Фото №3
  • Тренажер - турнік Iron Gym Express IGEXP (Оригінал) - Фото №4
  • Тренажер - турнік Iron Gym Express IGEXP (Оригінал) - Фото №5
Тренажер - турнік Iron Gym Express IGEXP (Оригінал)
Особливості турніка: універсальний, міцний каркас зі сталі, для виконання різних силових вправ, легко кріпиться в дверному отворі, легко знімається, не псує поверхню стіни, займає мало місця, легкий, розмір відповідає стандартній ширині дверного отвору, для використання вдома / на дачі / в офісі, зроблений з високоміцної сталі, зручні рукоятки, не вимагає інструментів для установки. Ширина турніка: 0,93 м. Розмір в зібраному вигляді: 33х93х28 см. Вага тренажера: 2,15 кг. Допустима вага користувача: 100 кг.
Iron Gym
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
828 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 111 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Максимальне навантаження
до 120 кг
Тип кріплення
зйомний
АРТИКУЛ
IGEXP
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Турнік дверний Iron Gym Express IGEXP призначений для підтягувань, віджимань, зміцнення м'язів черевного преса, тренування м'язів рук і плечей. Цей компактний тренажер дозволить вам зміцнити всі основні групи м'язів корпусу в домашніх умовах, замінюючи собою кілька дорогих тренажерів. Займаючись на ньому регулярно, ви зміцните і підвищите тонус біцепсів, трицепсів, м'язів, грудної клітки, спини, плечей і преса. Цей тренажер пристосований і для підтягувань, і для віджимань від підлоги. У першому випадку він встановлюється в дверному отворі, в другому - ставиться на підлогу. Його зручні поручні дозволяють зробити надійний хват.


Турнік дверний Iron Gym Express IGEXP встановлюється в дверному отворі в лічені хвилини і при цьому абсолютно не вимагає ніякого свердління стін. Міцна сталева конструкція тренажера розрахована на користувача, чия вага не перевищує 120 кг. У комплект з тренажером входить інструкція по збірці і приклади найефективніших вправ. Цей тренажер можна використовувати не тільки вдома, але і брати його з собою на відпочинок, щоб завжди підтримувати свій м'язовий тонус в формі.


Особливості турніка:
- універсальний;
- для виконання різних силових вправ;
- легко кріпиться в дверному отворі;
- легко знімається;
- не вимагає інструментів для установки.
- не псує поверхню стіни;
- займає мало місця;
- легкий;
- розмір відповідає стандартній ширині дверного отвору;
- для використання вдома / на дачі / в офісі;
- зроблений з високоміцної сталі;
- зручні рукоятки.


Турнік дверний Iron Gym Express IGEXP - універсальність, надійність, ефективність!


Характеристики:
Ширина турніка: 0,93 м.
Розмір в зібраному вигляді: 33х93х28 см.
Вага тренажера: 2,15 кг.
Допустима вага користувача: 100 кг.

Виробник: Iron Gym.

Iron Gym - відома торгова марка, яка розробляє компактні домашні тренажери. Якість цих тренажерів і їх ефективність високо цінують любителі фітнесу в усьому світі і досвідчені спортсмени різного віку.


Тренажер - турнік Iron Gym Express IGEXP (Оригінал) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 828 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Турники и брусья таких торгових марок, як наприклад: Iron Gym в онлайн каталозі Терра Спорт
Тренажер - турнік Iron Gym Express IGEXP (Оригінал) Тренажер - турнік Iron Gym Express IGEXP (Оригінал) - Фото №2 Тренажер - турнік Iron Gym Express IGEXP (Оригінал) - Фото №3 Тренажер - турнік Iron Gym Express IGEXP (Оригінал) - Фото №4 Тренажер - турнік Iron Gym Express IGEXP (Оригінал) - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тренажер - турнік Iron Gym Express IGEXP (Оригінал)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Турніки і бруси

Давно планували зайнятися фігурою? Тренажер - турнік Iron Gym Express IGEXP (Оригінал) допоможе на шляху до мети. В « Турніки і бруси » є все, що необхідно спортсмену. Турніки і бруси обрадує Вас високою якістю. Гумка для підтягувань (стрічка опору) Spokey Power II (920956), 8-15 кг , Гумка для підтягувань (стрічка опору) Spokey Power II (920956), 8-15 кг і Гумка для підтягувань (стрічка опору) Spokey Power II (920956), 8-15 кг від топових світових брендів 4153 Ви зможете побачити в нашій лінійці Турніки і бруси . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Турніки і бруси . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн