Тренажер хвата Gibbon V`Noks RDX-2113, 1 шт

КОД ТОВАРУ: 417922
  • Тренажер хвата Gibbon V`Noks RDX-2113, 1 шт
  • Тренажер хвата Gibbon V`Noks RDX-2113, 1 шт - Фото №2
  • Тренажер хвата Gibbon V`Noks RDX-2113, 1 шт - Фото №3
Тренажер хвата Gibbon V`Noks RDX-2113, 1 шт
Тренажер хвата VNK Gibbon (1 шт.) На сьогоднішній день передові виробники обладнання для тренажерних і Кроссфіт залів пропонують все більший асортимент інвентарю, який зможе задовольнити запити найвибагливіших спортсменів і зробить Вашу тренування ще більш цікавою і функціональною. Європейський бренд VNK пропонує аксесуар - тренажер хвата Gibbon.Упражненія на тренажері хвата VNK Gibbon можна охарактеризувати як підвищеної складності. Він просто необхідний для вашої смуги перешкод: покращує координацію рухів і силу кистей, рук і верхньої частини тіла в цілому. Ідеальний для спортсменів, які займаються альпінізмом, скелелазінням і штангою. Тренажери хвата зроблять вашу тренування захоплюючій і складною, особливо, якщо розташувати кілька таких тренажерів по черзі. Захвати виготовлені зі сталі. Стійке фарбування зберігає виріб навіть при інтенсивних тренуваннях. Особлива текстура поверхні інвентарю забезпечує найкраще сцепленіе.Тренажери хвата використовуються при обладнанні смуги перешкод, рукоходів в Кроссфіт і тренажерних залах, спортивних майданчиків, спортивних таборів. Підходить для дорослих і дітей. Завдяки спеціальним монтажних петель може легко встановлюватися за допомогою ременів на Кроссфіт станції, рами, рукоходи, балки і т.д. Ремені в комплекті не поставляються. У комплект входить тренажер Gibbon і рукоятка. Тренажер хвата VNK Gibbon представлений в червоному кольорі. Індивідуально може бути виготовлений в будь-якому кольорі (палітра RAL). Розмір: 300 * 200 * 80 мм, довжина рукоятки - 300 мм, діаметр - 30 мм.
V`Noks
КУПИТИ
ЦІНА:
1 433 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 191 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Розмір
300 * 200 * 80 мм, довжина рукоятки - 300 мм, діаметр - 30 мм
АРТИКУЛ
RDX-2113
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тренажер хвата VNK Gibbon (1 шт.)

На сьогоднішній день передові виробники обладнання для тренажерних і Кроссфіт залів пропонують все більший асортимент інвентарю, який зможе задовольнити запити найвибагливіших спортсменів і зробить Вашу тренування ще більш цікавою і функціональною. Європейський бренд VNK пропонує аксесуар - тренажер хвата Gibbon.Упражненія на тренажері хвата VNK Gibbon можна охарактеризувати як підвищеної складності. Він просто необхідний для вашої смуги перешкод: покращує координацію рухів і силу кистей, рук і верхньої частини тіла в цілому. Ідеальний для спортсменів, які займаються альпінізмом, скелелазінням і штангою. Тренажери хвата зроблять вашу тренування захоплюючій і складною, особливо, якщо розташувати кілька таких тренажерів по черзі. Захвати виготовлені зі сталі. Стійке фарбування зберігає виріб навіть при інтенсивних тренуваннях. Особлива текстура поверхні інвентарю забезпечує найкраще сцепленіе.Тренажери хвата використовуються при обладнанні смуги перешкод, рукоходів в Кроссфіт і тренажерних залах, спортивних майданчиків, спортивних таборів. Підходить для дорослих і дітей. Завдяки спеціальним монтажних петель може легко встановлюватися за допомогою ременів на Кроссфіт станції, рами, рукоходи, балки і т.д. Ремені в комплекті не поставляються. У комплект входить тренажер Gibbon і рукоятка. Тренажер хвата VNK Gibbon представлений в червоному кольорі. Індивідуально може бути виготовлений в будь-якому кольорі (палітра RAL).

Характеристики:

  • Колір: Червоний;
  • Матеріал: Сталь;
  • Вага: 2 кг;
  • Розмір: 300х200х80 мм, довжина рукоятки - 300 мм, діаметр - 30 мм;
  • Вид: Тренажер хвата.

Виробник: V`Noks (Угорщина)


Тренажер хвата Gibbon V`Noks RDX-2113, 1 шт підібрати і купити за реальною ціною 1 433 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Оборудование для Кроссфита таких торгових марок, як наприклад: V`Noks в електронному магазині Terra Sport
Тренажер хвата Gibbon V`Noks RDX-2113, 1 шт Тренажер хвата Gibbon V`Noks RDX-2113, 1 шт - Фото №2 Тренажер хвата Gibbon V`Noks RDX-2113, 1 шт - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тренажер хвата Gibbon V`Noks RDX-2113, 1 шт"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Устаткування для Кроссфіта

Давно хочете зайнятися фігурою? Тренажер хвата Gibbon V`Noks RDX-2113, 1 шт допоможе почати легко. В « Устаткування для Кроссфіта » є все, що Вам знадобиться. Устаткування для Кроссфіта обрадує Вас своєю надійністю. Петлі для функціонального тренінгу TRX HMS TX-PRO , Петлі для функціонального тренінгу TRX HMS TX-PRO і Петлі для функціонального тренінгу TRX HMS TX-PRO від кращих світових постачальників 4352 Ви зможете знайти в нашій лінійці Устаткування для Кроссфіта . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Устаткування для Кроссфіта . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн