Тренажер хвата Ball V`Noks RDX-2107, 1 шт

КОД ТОВАРУ: 417916
  • Тренажер хвата Ball V`Noks RDX-2107, 1 шт
Тренажер хвата Ball V`Noks RDX-2107, 1 шт
Тренажер хвата VNK Ball (1 шт.) На сьогоднішній день передові виробники обладнання для тренажерних і Кроссфіт залів пропонують все більший асортимент інвентарю, який зможе задовольнити запити найвибагливіших спортсменів і зробить Вашу тренування ще більш цікавою і функціональною. Європейський бренд VNK пропонує аксесуар - тренажер хвата Ball. Тренажер хвата VNK Ball має форму кулі, тому вправи з ним будуть дуже ефективними. Він просто необхідний для вашої смуги перешкод: покращує координацію рухів і силу кистей, рук і верхньої частини тіла в цілому. Ідеальний для спортсменів, які займаються альпінізмом, скелелазінням і штангою. Тренажери хвата зроблять вашу тренування захоплюючій і складною, особливо, якщо розташувати кілька таких тренажерів по черзі. Захвати виготовлені зі сталі. Стійке фарбування зберігає виріб навіть при інтенсивних тренуваннях. Особлива текстура поверхні інвентарю забезпечує найкраще зчеплення. Тренажери хвата використовуються при обладнанні смуги перешкод, рукоходів в Кроссфіт і тренажерних залах, спортивних майданчиків, спортивних таборів. Підходить для дорослих і дітей. Завдяки спеціальному монтажному вушка може легко встановлюватися за допомогою ременів на Кроссфіт станції, рами, рукоходи, балки і т.д. Ремені в комплекті не поставляються. Тренажер хвата VNK Ball представлений в червоному кольорі. Індивідуально може бути виготовлений в будь-якому кольорі (палітра RAL). Діаметр кулі - 60 мм.
V`Noks
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
421 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 56 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Розмір
Діаметр - 60 мм
АРТИКУЛ
RDX-2107
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тренажер хвата VNK Ball (1 шт.)

На сьогоднішній день передові виробники обладнання для тренажерних і Кроссфіт залів пропонують все більший асортимент інвентарю, який зможе задовольнити запити найвибагливіших спортсменів і зробить Вашу тренування ще більш цікавою і функціональною. Європейський бренд VNK пропонує аксесуар - тренажер хвата Ball. Тренажер хвата VNK Ball має форму кулі, тому вправи з ним будуть дуже ефективними. Він просто необхідний для вашої смуги перешкод: покращує координацію рухів і силу кистей, рук і верхньої частини тіла в цілому. Ідеальний для спортсменів, які займаються альпінізмом, скелелазінням і штангою. Тренажери хвата зроблять вашу тренування захоплюючій і складною, особливо, якщо розташувати кілька таких тренажерів по черзі. Захвати виготовлені зі сталі. Стійке фарбування зберігає виріб навіть при інтенсивних тренуваннях. Особлива текстура поверхні інвентарю забезпечує найкраще зчеплення. Тренажери хвата використовуються при обладнанні смуги перешкод, рукоходів в Кроссфіт і тренажерних залах, спортивних майданчиків, спортивних таборів. Підходить для дорослих і дітей. Завдяки спеціальному монтажному вушка може легко встановлюватися за допомогою ременів на Кроссфіт станції, рами, рукоходи, балки і т.д. Ремені в комплекті не поставляються. Тренажер хвата VNK Ball представлений в червоному кольорі. Індивідуально може бути виготовлений в будь-якому кольорі (палітра RAL).

Характеристики:

  • Колір: Червоний;
  • Матеріал: Сталь;
  • Вага: 160 г;
  • Розмір: Діаметр - 60 мм;
  • Вид: Тренажер хвата.

Виробник: V`Noks (Угорщина)


Тренажер хвата Ball V`Noks RDX-2107, 1 шт купити за вигідною ціною 421 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Оборудование для Кроссфита таких торгових марок, як наприклад: V`Noks в електронному каталозі Терраспорт
Тренажер хвата Ball V`Noks RDX-2107, 1 шт

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тренажер хвата Ball V`Noks RDX-2107, 1 шт"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Устаткування для Кроссфіта

Давно мрієте зайнятися спортом? Тренажер хвата Ball V`Noks RDX-2107, 1 шт буде Вашим першим кроком. В « Устаткування для Кроссфіта » є все, що необхідно спортсмену. Устаткування для Кроссфіта здивує Вас своєю якістю. Тренажер - гумова петля Pro Supra FI-6410 (500х50х0,35 мм) фіолетова , Тренажер - гумова петля Pro Supra FI-6410 (500х50х0,35 мм) фіолетова і Тренажер - гумова петля Pro Supra FI-6410 (500х50х0,35 мм) фіолетова від знаменитих світових виробників 4352 Ви знайдете в нашому розділі Устаткування для Кроссфіта . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Устаткування для Кроссфіта . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн