Тренажер гребний USA Style SS-7403R

КОД ТОВАРУ: 61901
  • Тренажер гребний USA Style SS-7403R
Тренажер гребний USA Style SS-7403R
Особливості тренажера: магнітна система навантаження і гальмування, фіксуючі ремені з трьома рівнями, зручне сидіння з безшумними роликами, транспортувальні коліщата, додатковий упор в центрі конструкції, складана конструкція, функціональний комп'ютер. Система навантаження: магнітна. Вага маховика: 8 кг. Магнітна система гальмування: 8 рівнів. Габарити тренажера: 0,52х1,8х0,5 м. Вага тренажера: 26,1 кг. Допустима вага користувача: 110 кг.
USA Style
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
7 683 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1026 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Рівні навантаження 
5-10
Максимальна вага користувача 
101-150 кг
Вага тренажера 
менше 30 кг
АРТИКУЛ
SS-7403R
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тренажер гребний USA Style SS-7403R - кращий тренажер для розтяжки, розвитку гнучкості, зміцнення м'язів, розробки плечового пояса і дихальної системи. Він облаштований зручними ручками і сидінням, яке за рахунок нових роликів рухається плавно і безшумно. Цей дуже компактний тренажер може бути встановлений в будь-якому місці будинку, до того ж він мало важить і оснащений зручними транспортувань роликами.
Тренажер гребний USA Style SS-7403R оснащений дуже зручною консоллю, на дисплеї якій відображаються основні параметри тренувального процесу: час, кількість повторень, калорії, сканування.

Особливості тренажера:
- магнітна система навантаження і гальмування;
- фіксуючі ремені з трьома рівнями;
- зручне сидіння з безшумними роликами;
- транспортувальні коліщата;
- додатковий упор в центрі конструкції;
- складана конструкція;
- функціональний комп'ютер.

Тренажер гребний USA Style SS-7403R - простий, зручний, функціональний!

Характеристики:
Система навантаження: магнітна.
Вага маховика: 8 кг.
Магнітна система гальмування: 8 рівнів.
Габарити тренажера: 0,52х1,8х0,5 м.
Вага тренажера: 26,1 кг.
Допустима вага користувача: 110 кг.


Виробник: USA Style (США, зроблено в Китаї).
Компанія USA Style займається виготовленням високоякісного кардіо-, силового, масажного обладнання та аксесуарів. Вся продукція відповідає міжнародним стандартам. Тренажери USA Style призначені для ефективних тренувань в домашніх умовах. Всі товари цього виробника відрізняються надійністю і доступністю для всіх верств населення.


Тренажер гребний USA Style SS-7403R вибрати за доступною вартості 7 683 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Гребные тренажеры таких брендів, як наприклад: USA Style в каталозі магазина Terrasport
Тренажер гребний USA Style SS-7403R

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тренажер гребний USA Style SS-7403R"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гребні тренажери

Давно хотіли зайнятися спортом? Тренажер гребний USA Style SS-7403R - це Ваш перший крок. В « Гребні тренажери » є все, що знадобиться спортсмену. Гребні тренажери здивує Вас своєю оригінальністю. Гребний тренажер NordicTrack Concept 2 PM4 monitor , Гребний тренажер NordicTrack Concept 2 PM4 monitor і Гребний тренажер NordicTrack Concept 2 PM4 monitor від кращих світових виробників 1783 Ви можете знайти в нашій категорії Гребні тренажери . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Гребні тренажери . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн