Тренажер для розтяжки ніг RDX

КОД ТОВАРУ: 92973
  • Тренажер для розтяжки ніг RDX
  • Тренажер для розтяжки ніг RDX - Фото №2
Тренажер для розтяжки ніг RDX
Тип: тренажер для розтяжки ніг. Матеріал: алюміній. Колір: хром.
RDX
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 488 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 199 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Тип
Інше
АРТИКУЛ
543_20801
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Для тих, хто займається танцями, східними єдиноборствами, фігурним катанням дуже важливим є хороша розтяжка і можливість сідати на шпагат. Максимальних і досить швидких результатів ви зможете досягти разом з тренажером для розтяжки ніг RDX. Навіть новачок в спорті або просто людина, що бажає підвищити свою гнучкість, може користуватися даними тренажером, так як в ньому є можливість самому підбирати кут розтягування, збільшувати його в міру поліпшення показників, при цьому уникаючи травм і ривків. RDX 20801 виготовлений з алюмінію.
Завдяки міцній металевій основі, фіксується положення ніг, а три алюмінієві планки скріплені гвинтами, при цьому дві бічні конструкції (для упору ногами) розходяться в сторони, центральна планка з м'якою ручкою - фіксує руки і тулуб. Отже, збільшити свою пластичність може будь-яка людина в будь-якому віці. До речі, тренажер RDX 20801 не займе багато місця в кімнаті, а також його можна брати з собою в подорожі, таким чином не припиняючи тренування.

Особливості тренажера:
- допомагає швидко сісти на шпагат;
- мінімізує ризик отримання травми;
- виготовлений з алюмінію;
- міцна конструкція.

Тренажер для розтяжки ніг RDX 20801-rdx - твоя ідеальна екіпірування!

Характеристики:
Тип: тренажер для розтяжки ніг.
Матеріал: сталь.
Колір: білий.

Виробник: RDX (Великобританія).
У 1999 році у Великобританії була створена марка RDX Sports, яка випускала продукцію для боксу, муай-тай і ММА. Згодом RDX завоювала всесвітню популярність, ставши одним зі світових лідерів з виробництва одягу і боксерської екіпіровки. Вироби RDX виготовляються з міцної шкіри або високоякісного шкірозамінника, а наповнювачем виступає спеціальний гель і піна високої щільності. Даний склад відмінно поглинає удари, захищає руки спортсмена і спаринг партнера, не піддається деформації.


Тренажер для розтяжки ніг RDX купити по реально виправданою вартості 1 488 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Аксессуары для фитнеса таких брендів, як наприклад: RDX в інтернет каталозі Терраспорт
Тренажер для розтяжки ніг RDX Тренажер для розтяжки ніг RDX - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тренажер для розтяжки ніг RDX"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для фітнесу

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Тренажер для розтяжки ніг RDX допоможе досягти мети. В « Аксесуари для фітнесу » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Аксесуари для фітнесу порадує Вас високою якістю. Рушник для фітнесу та спорту CATTARA Beach 14002 зелений 140*70см. , Рушник для фітнесу та спорту CATTARA Beach 14002 зелений 140*70см. і Рушник для фітнесу та спорту CATTARA Beach 14002 зелений 140*70см. від кращих світових брендів 99 Ви побачите в нашій категорії Аксесуари для фітнесу . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Аксесуари для фітнесу . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн